USPlabs Jack3d

Nasıl ?

• İYİ

Votes: 146 66,7%
  • ORTA

Votes: 52 23,7%
  • KÖTÜ

Votes: 21 9,6%

• Total voters
    219
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Salondan bir arkadaşıma 3 ölçeklik jack3d verdim. 3 ölçeğin hepsini kullanmış. superpumpdan bir farkı olmadığını söyledi (kendisi superpump kullanıyordu)
Ben ve bu arkadaşım nox-superpump-jack3d ürünlerini kullandığımızda, vücudumuzda bir karıncalanma hissetmedik. ne nescafeyi fazla içiyoruz (ki ben hiç içmem) ne de son öğünden sonra 2 saat önce almamaya. Artık nasıl bir bünyemiz var ise :d

jack3d tam olarak ne oluyor, performans arttiricinin amino asit ve protein den ne farki var acaba? anladigim kadariyla bunlar birbirlerinni ikamesi degiller. yani yuksek performans saglamak icin mi bu ucu beraber kullaniliyor?

ayrica su anda yag yakmak istedigimden kardiyoya onem veriyorum, animal cuts ve xtend amino acids kullaniyorum, bana jack3d yi onerirmisiniz, faydasi olur mu, yoksa animal cuts'i bitirdikten sonra mi baslamaliyim.

Salondan bir arkadaşıma 3 ölçeklik jack3d verdim. 3 ölçeğin hepsini kullanmış. superpumpdan bir farkı olmadığını söyledi (kendisi superpump kullanıyordu)
Ben ve bu arkadaşım nox-superpump-jack3d ürünlerini kullandığımızda, vücudumuzda bir karıncalanma hissetmedik. ne nescafeyi fazla içiyoruz (ki ben hiç içmem) ne de son öğünden sonra 2 saat önce almamaya. Artık nasıl bir bünyemiz var ise :d
uzun zamandır bu tip ürünleri kullandıysanız ya da öncedende arjininli NO ürünleri kullandıysanız normaldir
ama birçok kişide karıncalanma yapmıyor zaten kilosu nispeten düşük olanlarda ve özellikle ilk defa alırken 2-3 ölçekle başlayanlarda sorun oluyor

jack3d tam olarak ne oluyor, performans arttiricinin amino asit ve protein den ne farki var acaba? anladigim kadariyla bunlar birbirlerinni ikamesi degiller. yani yuksek performans saglamak icin mi bu ucu beraber kullaniliyor?

ayrica su anda yag yakmak istedigimden kardiyoya onem veriyorum, animal cuts ve xtend amino acids kullaniyorum, bana jack3d yi onerirmisiniz, faydasi olur mu, yoksa animal cuts'i bitirdikten sonra mi baslamaliyim.
şimdi jacked a performans artırıcı diyebiliriz, preworkout olarak yani antrenmandan önce performans artırmak ve daha yüksek kilolarla daha kontrollü çalışabilmek için kullanılabilecek bir ürün, ancak (jacked kullansanızda kullanmasanızda) siz çalışırken vücut tam kapasite enerji üretmeye çalışacak, buarada proteinleri de yakacak, antrenmandasn önce alınacak protein(ki bu toz olmak zorudna değil, antrenmandan önceki öğünde iyi bir protein alımı çok daha etkili olacaktır) bu yıkımın kas yerine yediğiniz yiyecekten karşılanmasını sağlar
yani bana sorarsanız jacked'dan daha önemlisi antrenmandan 2-3(daha fazla değil) saat önceki öğününüzde lor gibi hızlı sindirilen, yumruta ve tavuk gibi orta sürede sindirilen- kırmızı et peynir ve köy tavuğu gibi yavaş sindirilen proteinlerin bir arada alınması ve antrenman boyunca kana Amino asit geçtiğinden emin olmak gerekli
he eğer antrenmandan önce yemek yeme şansın yoksa antrenmandan 1 saat önce içilecek 800ml kefir veyas eşdeğeri olacak şekilde 1 ölçek whey proteini de işini nispeten görecektir

(mesela muscle tech adını unuttuğum bir antrenman öncesine özel protein çıkardı, gaspari ise intrapro isimli antrenman sırasıdna kullanılan bir whey izolesi çıkardı)

erenbey yorumun pek hoş değil
eğer kopyala yapıştır yapmasaydı bu konu bukadar tartışılmazdı, insanlar bilgilenmezdi

arkadaşlar ben 17 yaşındayım. Optimum whey gold kullanıyorum ve multipower amino 2200 kullanıyorum. Bu ürünü kullanmamda bi sakınca olur mu ?

Ben 19 yaşındayım, sporda 2.ayım. Aminoasitle beraber kullanıyorum.

Ürün kesinlikle profesyonel bir ürün değildir. Sadece geç yorulmanızı sağlıyor. Daha ağır kaldırmak istiyorsanız başka ürünlere yönelin. Aynı etkiyi protein tozu + kreatin kullanarak aldım... İçinde bol bol kafein var bence. Bende stres, sinirlilik ve uykusuzluk yaptığı için kullanamıyorum. Depresyona girmek istiyorsanız spordan önce 1,5 ölçek jack3d kullanın...

deathlifter nickli arkadaş jack3d nin içinde bol kafein bulunduğu için mi profesyonel ürün? Ya hiç kullanmadınız ya da ürünü abartıyorsunuz.

Ucuz etin yahnisi jack3d

Son düzenleme:
  • Like
Reactions: uzk
ftgo ya

ikinci ayda alırsanız anca böyle yorum yaparsınız zaten. aynı etkiyi protein + kreatin ile almışsın. ne zaman denedin de zaman neyin etkisini aldın daha iki ayda. bu kadar acele edip bu tip ürünleri denersen daha çok girersin depresyona. hadi ben sallıyorum diyelim bari yabancı forumlara bak biraz.

omrbrk

limonlusunu tavsiye etmem pek diğeri daha iyi fruit olan.

Ben fruit punch kullanıyorum. Ancak bildiğimiz fruit punch'le hiç alakası yok. Ananas tadında. İlk kullandığımda çok garip gelmişti, çünkü belirli bir tadı yok, benzersiz :)

ft"GO" yani resmen. 2 ayda ne ara kullandın protein + kreatin ve bunların üstüne jack3d. Ürünü kötülemene gerek yok. 5 kg dumbell kaldırırken tabi etki etmez. Hiç araştırıp soruşturmadan alırsan olcağı budur. Sonra etrafa salla. Ürün fiyat/performans olarak gerçekten saygıyı hak ediyor.

Cvp

deathlifter 5kg ağırlık kaldırırken işe yaramayan ürün 20 kg kaldırırken nasıl işe yarayacak? Yabancı forumlarda 15 yaşındaki çocuklarda kullanıyor, ben 20 yaşındayım... Erken değil...

jack3d kullandığım gün uykusuzluk baş gösteriyor. Protein tozu bende var. Kreatin i arkadaştan alıp kullandım ve jack3d ile karşılaştırdım.

jack3d kullandığım zaman 4 değilde 6 set yapabiliyorum. Başka bir yararı yok. Bu ürünün neresi profesyonel cidden bilmediğimden mantıklı cevap bekliyorum. Kalp çarpıntısı, depresyon, uykusuzluk, titreme yaptığı için mi profesyonel olarak kategorilendiriyorsunuz?

Yarım ölçeğe indirip yarın tekrar deneyeceğim...

fruit aromalısının tadı ve kokusu güzel. Rahatlıkla suyla karıştırabilirsiniz.

Son düzenleme:
Erken i yaş olarak demedim vg geçmişi olarak dedim. 30 yaşında da başlasan 1 senede jack alınmaz. Kreatini jack ile karşılaştırmışsın.
Neyse sen memnun kalmamışsın sana tavsiyem forumu oku sabırla çok şey var. Ürünler için de bu kadar acele etme derim.

deathlifter 5kg ağırlık kaldırırken işe yaramayan ürün 20 kg kaldırırken nasıl işe yarayacak? Yabancı forumlarda 15 yaşındaki çocuklarda kullanıyor, ben 20 yaşındayım... Erken değil...

jack3d kullandığım gün uykusuzluk baş gösteriyor. Protein tozu bende var. Kreatin i arkadaştan alıp kullandım ve jack3d ile karşılaştırdım.

jack3d kullandığım zaman 4 değilde 6 set yapabiliyorum. Başka bir yararı yok. Bu ürünün neresi profesyonel cidden bilmediğimden mantıklı cevap bekliyorum. Kalp çarpıntısı, depresyon, uykusuzluk, titreme yaptığı için mi profesyonel olarak kategorilendiriyorsunuz?

Yarım ölçeğe indirip yarın tekrar deneyeceğim...

fruit aromalısının tadı ve kokusu güzel. Rahatlıkla suyla karıştırabilirsiniz.

Belki de kalp çarpıntısı, depresyon, uykusuzluk, titreme senin vücudunun ürün içeriğini tolore edememesinden kaynaklanıyordur? Erken olmadığına o kadar eminsen bunu da göz önünde bulundurman gerekliydi.

ara verdiğim jack3d ağzı sıkı kapalı güneşten uzak nemsiz bir yerde bulunmasına rağmen bozulmuş 2 ayda netrition dan almıştım. topaklanmış, rengi değişmiş, kokusu anormalleşmiş, kutuya yapışmış. ara verip bir kenara koyduysanız ara sıra kontrol edin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı