Universal Nutrition Gain Fast 3100

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

  • Başarılı

    Votes: 150 51,4%
  • Orta Karar

    Votes: 113 38,7%
  • Başarısız

    Votes: 29 9,9%

  • Total voters
    292
Ben 2,3 kg almıştım 2 tane Amerika'da bir tanesini kullandım ve 3 kilo kadar aldım ki ço kda iyi beslendiğim söylenemezdi. Ama diğerine ihtiyacım kalmadı şu an isteyen olursa uygun fiyata veririm çöpe gitmesinden iyidir.
 
Ben 2,3 kg almıştım 2 tane Amerika'da bir tanesini kullandım ve 3 kilo kadar aldım ki ço kda iyi beslendiğim söylenemezdi. Ama diğerine ihtiyacım kalmadı şu an isteyen olursa uygun fiyata veririm çöpe gitmesinden iyidir.
Forumda bireysel veya kurumsal supplement satışı yasaktır.
Bunu özel olarak halletmenizi rica ederim.
(Özel mesaj, msn vs...)
 
Kilosu 2 milyon olan sofralık şeker nasıl 37 milyona satılır? Universal Nutrition takdim eder: Gain Fast

87 ytl ye 2312 gr Gain Fast aldık. Üzerinde yazan tabloda 5 ölçek olan 229 grlık bir servisinde 72 gr basit şeker bulunduğu yazıyor. Bir kutuda 10 servis varsa bir kutuda toplam 72x10=720 gr şeker vardır. Yani bir kutu ürün 2312 gr ve bunun 720 gr ı şeker. Yani bir kutu ürünün %31 ine şeker koyulmuş. Bir kutu ürün 87 ytl ise şekere ödediğimiz para 87x0.31=26.75 ytl yani 720 gr saf şeker dikkat kompleks karbonhidrat değil 26.75 ytl. 720gr şekere 26.75 lira isteyen bu ürün bize şekerin kilosunu kaça veriyor acaba? 37 ytl'ye. Buna göre şekerin kilosuna 37 ytl veriyoruz. 18 kattan daha pahalıya şeker satılıyor. Hepimize hayırlı olsun.
 
Ben bugün bu ürünü aldim. Spordan önce ve sonra almayi düşünüyorum ama spordan önce bide Animal Pak aliyorum acaba ikisi çokmu şişkinlik yapar? Yani yemekten 30 dakka sonra Animal Pak aliyorum bide yaninda Gainer biraz sert mi olur? yoksa sabah kahvaltidan sonrami alsam daha iyi olur gainer i? Spordan önce 2 Dolu yemek kaşiği, Spordan sonra 3 yemek kasiği kadar alsam yeter sanirim? Şimdiden teşekkürler.
 
battemberg bu ürünün arkasında big quıck formul olması lazım.onu uygularsan içeriğindeki degerlerin oldukça katlandığını göreceksin.bu sekılde daha hızlı verim alırsın.ölçek olarak ise yazılandan biraz daha az kullan.
 
Ben bu ürünü 1 haftadir kullaniyorum. Şeker orani yüksek doğal olarak ama çok az şeker tadi geliyo bana açıkcasi. Su ile kariştiriyorum ve karışmıyo çok fazla ve bir hamur tadi geliyo sanki sulu hamur içiyomuşum gibi, direk şeker tadi çok az geliyor. Bi sorunmu var üründe anlamadim? Önceden Hardline kullanmiştim onda geliyodu baya şeker tadi. Acaba sahtemidir nedir :(
 
battemberg kardeşim.madem 2ürünüde kullandın sana bir şey sormak istiyorum.boyum 178 cm kilom 66.spora yeni başladım.bu ürünü kullanarak gerçekten kilo alabilir miyim.ayrıca sanırım bu ürün karbonhidrat ağırlıklı.yanında protein tozu olarak ne tavsiye edersin
(sorularım cahilce gelebilir çünkü bu konular hakkında nerdeyse hiç bilgim yok:(
 
2.3 lük aldım ben yeni başladım daha 3-4 gün oldu kullanıyorum bakalım ne olucak x)

Arkadaşın dediği gibi hamur gibi oluyor ben 500 ml 3 ölçek atıyorum..gerçekten iğrenç kokusu ve tadı var :D damağında insanın balgam oluşturuyor..
Ürünün sahte vs olmasında endişem yok supplementler.com dan aldım tavsiye üzerine x)

Ben bu ürüne başladım ama gerçekten kilo aldırıyor mu hala bilmiyorum denicem ve tekrar yazıcam x)
 
ankarada amerikan pazarında bu ürün her dükkanın önünde tepeleme vaziyette duruyor
serious massla gainfast arasında gidip geliordum o manzarayı gördükten sonra
hemen gidip serious mass aldım :)
 
arkadaslar ben bu urunden ısmarladım.15 gun sonra baslıyacagım ancak,kaslarımı tam olarak calıstırabılecegım zamanı o zaman olarak gordum.15 gun bosa gıtmesın .haftada 3 gun ıdmanla ve ıyı beslenmeyle gaın fast ı kullanacagım.en saglıklı sekılde kullanacagımdan suphenız olmasın.1 ay sonra gaın fast hakkında da yorumumu buraya yazacagım.bılgılerınıze.
 
ankarada amerikan pazarında bu ürün her dükkanın önünde tepeleme vaziyette duruyor
serious massla gainfast arasında gidip geliordum o manzarayı gördükten sonra
hemen gidip serious mass aldım :)

Aradaki ilişkiyi kuramadım ben? Bu ürünü hiç kullanmadım; fakat orada bulunması neden itici geldi sana?
 
arkadaşlar size bir sorum olacak ürünü bugün aldım 2.3 kg olanı fitness a yeni başladım haftada 3 gün antremanım var gain fast i antrenman olan günler günde 4 ölçek boş olduğum günler 2 ölçek süt ve yumurtayla karıştırarak kullanmayı düşünüyorum sizce miktar az gelirmi???daha fazla kullanırsam 10 günde biticek buda maddi açıdan sıkıntı yaratıcak:D sizce ne yapmalıyım??? saygılar...
 
arkadaslar 5 sayfa yazilmiş ürünün tadi nasil kimse bişey sölememiş bide hemen karişiyomu sütle shakerda..
 
arkadaslar bu ürünü kullanipta somut bi etki alan oldumu gelisme kaydetebildinizmi hiç, burda baslik açilmis ancak kimse ürünün etkileri hakkinda kullanmak isteyenleri bilgilendiricek seyler sölemiyo lutfen kullananlar bizi bilgilendirirse sevinirim ne kadarlik bi kullanimda nasil bir etki sagladi..
sevgili arkadaşlar ve emir kardeşim;
benim bilgim dahilinde olan ve bu ana kadar forumun bu bölümünde okuduğum olay bazı arkadaşların hangi supplementten hangi faydayı nasıl sağlayacağımızı es geçip haklı olarak fiyat-fayda sorularına takılıyoruz.
Öncelikle forumlarda bir arkadaşımın okuduğum yazısında bahsedildiği şekliyle(konu veya yer hatırlamıyorum) enerji ve kalori tüketimi vücuttan vücuda değişeceği gibi, sizin de bilgi sahibi olabileceğiniz üzere, zamanla kişikendi vücudunu tanır.Yani neyin nasıl tüketildiğinde nasıl tepki vereceğini(iyi gözlemlerse) zamanla öğrenecektir.
İkincisi; eğer ki gunde almanız gereken besini düzenli ve disiplinli şekilde alabiliyorsanız ne ala size :)Fakat benim gibi bu sporu düzenli olarak yapmaya çalışıp aynı zamanda iş yaşamınde koşturuyorsanız hedeflenen kilo alımınız güçleşiyor.Bu aşamada kullanan biri olarak yazıyorum GainFast tepki veren bir ürün.
YALNIZ ve üçüncüsü; gainer alırken dikkat etmeniz gerekn nokta şudur: mutlaka bir aktivite içerisinde olduğunuz dönemde kullanmanız gerekir.Zira aldığınız kilo bence çocuklara içirilen balık yağlarına benzer etki(göbek) gösterecektir.Özü olarak demek istiyorum ki gainer ile spor yaparsanız etkilerini daha kati alırsınız.
Dördüncü ve son olarak; ben hem daha uzun ömürlü olsun diye hem de bazı arkadaşların tecrübe ettiği gibi, 5 ölçek yerine 3 ölçek (vaktim olduğunda) sabah-öğlenve akşam kullanmaya özen gösteriyorum.Zira 3 ölçekle bile zaten yeterince koyu bir kıvamda 5 ölçek beton gibi olur düşüncesindeyim :)ve ha 4,5kg lık kutuda 2kg net kazancım var arkadaşlar vatana millete hayırlara vesile olur inş :)
Görüşlerimin faydasının olması dileklerimle; herkese iyi çalışmalar dilerim.thums::)
 
Merhaba arkadaşlar, ismim ufuk. istanbul eyüpte ikametkah ediyorum..

Boyum 1,80 kilom 67..

11.04.2009 tarihinde supplemenler'dan 1 adet 4.5 kg lığından sipariş verdim pazartesi elime geçti.

kilom tam 67 ve ben pazartesi günü içmye başladım. sizlerle ilerleyen günlerde değişiklikleri paylaşacağım.

saygılar.
 
Back
Yukarı