arkadaslar bu ürünü kullanipta somut bi etki alan oldumu gelisme kaydetebildinizmi hiç, burda baslik açilmis ancak kimse ürünün etkileri hakkinda kullanmak isteyenleri bilgilendiricek seyler sölemiyo lutfen kullananlar bizi bilgilendirirse sevinirim ne kadarlik bi kullanimda nasil bir etki sagladi..
sevgili arkadaşlar ve emir kardeşim;
benim bilgim dahilinde olan ve bu ana kadar forumun bu bölümünde okuduğum olay bazı arkadaşların hangi supplementten hangi faydayı nasıl sağlayacağımızı es geçip haklı olarak fiyat-fayda sorularına takılıyoruz.
Öncelikle forumlarda bir arkadaşımın okuduğum yazısında bahsedildiği şekliyle(konu veya yer hatırlamıyorum) enerji ve kalori tüketimi vücuttan vücuda değişeceği gibi, sizin de bilgi sahibi olabileceğiniz üzere, zamanla kişikendi vücudunu tanır.Yani neyin nasıl tüketildiğinde nasıl tepki vereceğini(iyi gözlemlerse) zamanla öğrenecektir.
İkincisi; eğer ki gunde almanız gereken besini düzenli ve disiplinli şekilde alabiliyorsanız ne ala size

Fakat benim gibi bu sporu düzenli olarak yapmaya çalışıp aynı zamanda iş yaşamınde koşturuyorsanız hedeflenen kilo alımınız güçleşiyor.Bu aşamada kullanan biri olarak yazıyorum GainFast tepki veren bir ürün.
YALNIZ ve üçüncüsü; gainer alırken dikkat etmeniz gerekn nokta şudur: mutlaka bir aktivite içerisinde olduğunuz dönemde kullanmanız gerekir.Zira aldığınız kilo bence çocuklara içirilen balık yağlarına benzer etki(göbek) gösterecektir.Özü olarak demek istiyorum ki gainer ile spor yaparsanız etkilerini daha kati alırsınız.
Dördüncü ve son olarak; ben hem daha uzun ömürlü olsun diye hem de bazı arkadaşların tecrübe ettiği gibi, 5 ölçek yerine 3 ölçek (vaktim olduğunda) sabah-öğlenve akşam kullanmaya özen gösteriyorum.Zira 3 ölçekle bile zaten yeterince koyu bir kıvamda 5 ölçek beton gibi olur düşüncesindeyim

ve ha 4,5kg lık kutuda 2kg net kazancım var arkadaşlar vatana millete hayırlara vesile olur inş

Görüşlerimin faydasının olması dileklerimle; herkese iyi çalışmalar dilerim.thums: