Universal Nutrition Animal Cuts

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 289 52,7%
  • Orta karar

Votes: 205 37,4%
  • Başarısız

Votes: 54 9,9%

• Total voters
    548
1. kutu yani 3 haftalık kullanım bitmek üzere ve gözle görülür büyük bir değişim yok. Ki 3 haftada bunların olacağını da sanmıyorum. Yine de bulk bitişi ile bu 3. hafta arasında yağ kütlesi olarak fark var. 1 haftalık aradan sonra 2. kutuyu da kullanıp ürün hakkındaki tam yorumumu öyle yapacağım.

Bu sabah kalkar kalkmaz ilk paketi aldım. 1 saat sonra ise hepsini çıkardım.

Daha önce kullanan bir arkadaşım, ilacı aldıktan sonra yarım saat içerisinde birşeyler yemezsem mide bulantısı yapacağını söylemişti. Ben pek kulak asmamıştım :(

Birazdan ikinci paketi alacağım ve yarım saat sonra da yemek yiyeceğim. Gene mide bulantısı yaparsa, elimde fazladan 40 kullanımlık cuts var demektir.

49 günlük bir kullanım sonucunda (2 kür), l carnitine desteği ve kardiyo ile 84 kilodan 75 kiloya düştüm.
kesinlikle işe yarıyor.

içindeki greyfurt ekstresi sayesinde gün boyu insülin seviyenizin kontrol altında tutulmasına yarar. onun dışında az biraz nabız artıyor.
gerçekten orta karar. fiyat/performans açısından kötü.

Diabet hastasıyım. bende insülin seviyesini düzenlemiyor. ancak yağ yakımında oldukça başarılı en azından metabolizmadan metabolizmaya fark var. herkeste her supplement işe yaramayabiliyor. 2,5 ayda 8 kilo verdim. Cuts bana iyi geldi ve 2. kürü de yapıcam. ancak şeker seviyem düşmüyor. normal kendi ilaçlarımı kullanmaya devam ediyorum.

Arkadaşlar ben Cuts ile amıno 8000 bir arada kullandım ve faydasını 30 gün sonra 7 kilo vererek gördüm şunu belirtmeliyim ki hiç öyle aşırı düzene girip canımı sıkacak direktiflere boyun eğecek bir durum içinde olmadım ben yine ne yiyorsam aynı şekilde devam ettim sadece işin sırrı kendime göre söylüyorum uykuda

sabah saat kaçta kalkarsam kalkayım ilk önce CUTS ı alıyorum 15 20 dkk sonra kahvaltı sonra hazırlık mazırlık derken AMINO dan 4 tane yutuyorum sonra salonunun yolunu tutuyorum idmanım cardio ağırlıklı çok hareket var ama temelinde en dikkat ettiğim durum en başından veri devamlı ağırlık artırarak idman yapıyorum ve bunu yardım alarak yapıyorum mesala göğüste şuan normalde 55 kg basabiliyorum ama zorladığımda tekrarı önemli değil 65 70 e kadar zorluyorum bazen 3 tekrar çıkıyor ama yinede zorluyorum ve en az 2gün en ağıra çıktıktan sonra seti bırakmıyorum tam tersine kiloyu dereceli düşürürek başa dönercesine hafif kiloya gelene kadar 12 15 18 20 tekrara ulaşmaya çalıştım hep bunu tabiki ya salondaki hocamdan yada salon arkadaşlarımdan yardım alarak yaptım bütün hareketlerde uyguladım bunu ve o gün canım mesala omuz yapmak istemiyorsa yapmadım keyfim canım ne istediyse öyle devam ettim

Cuts ı sadece sabah aldım 1 paket

Amınoyu ise antremandan önce ve hemen sonra aldım

Kas kaybı yaşamadım özellikle bel kalça karın yağlarında gözle görülür farkı yaşadım kas çizgilerimin keskin bir şekilde görmek beni dahada azimli hale getirdi.

Şunuda belirtmeyelim ki bu tamamen bende ki etkisiydi ben takıntılı olduğum durum aslında bi hareketi tamam 10 tekrar oldumu bırakan yada acıdı tamam yeter deyip bırakanlardan değilim özellikle son 2 set hayvan gibi basıyodum haftada en az iki gün en ağırdan tekrar en hafife doğru fazla tekrar yaparak boş bara dönüyodum beni rahatladan dinlendiren de o oluyodu :)

şuan 91 kilodan 84 kiloya düştüm..

Merhaba

Animal Cuts aldım GNC den fakat içinde ki kapsüller renksiz çıktı,kime sorsam içerisinde renkli kapsüller olduğunu söylüyor,acaba ürünüm sahte olabilir mi,böyle bir durumla karşılaşan oldu mu acaba daha önce ?

Fotolarını link olarak ekledim.

Zippyshare.com - photo.JPG
Zippyshare.com - photo-1.JPG
Zippyshare.com - photo-2.JPG
Zippyshare.com - photo-3.JPG

Dün Farmatek yetkililer telefonla arayarak bilgi verdiler bu konuda,Türkiye'ye gönderilen Animal Cut s kapsülleri gıda yönetmeliğinde ki boya ile ilgili bir yönetmelikten dolayı şeffaf kapsül ile ithal etmek zorunda kalıyolarmış,üzerinde Farmatek etiketi olduğu sürece herhangi bir sorun olmayacağını söylediler.

Ayrıca Universal Nutritiona mail atmıştım ve bana geri dönüş yaparak aynı şeyi onlar da söyledi,bazı ülkelere şeffaf kapsül ile özel üretim yapmak zrunda kalıyolarmış,Animal Cuts kapsülleri renkli olmayanların endişelenmesine gerek yok yani.

Hazır yazmışken izlenimleri mi de belirteyim,bir kutu Animal Cuts ile mucize beklememek lazım,3 hafta boyunca gözle görülür bir şekilde deri altı yağlarından kurtulduğunuzu ve sıkılaştığınızı anlayabiliyorsunuz ama daha etkili sonuçlar için 2-3 kutu kullanmak gerekiyor güzel bir diyet ile birlikte.

Animal Nitro ile kombine ediyorum günde bir paket Nitro antremandan sonra alıyorum Cutsları ise sabah aç karna ve ilk alımdan 4-5 saat sonra alıyorum.

Bol bol su içmek lazım sı atıcı etkisi fazla,yan etkileri ise bende fazla olmuyor sabah biraz mide bulantısı yapıyor ama kahvaltı yapınca geçiyor hemen,ara sıra tansiyon yükseltiyor ama ciddi bi durum söz konusu değil biraz sıcak basabiliyor bazı saatlerde.

arkadaşlar bu ürünü senelerdir deneyemedim bir türlü daha önce hydroxycut hardcore x siyah kutu olanlardan kullanmıştım bcaa,karnitin,cla kombinesi ile ve çok iyi sonuç almıştım su an hydroxycut elite kullanıyorum aminomax 8000 kombinesiyle ama sonuç beklediğime göre çok zayıf bittikten sonra animal cuts almayı düşünüyorum hem hydroxycut hem animal cuts kullanmış olanlar iki ürünü kıyaslayabilir mi?

edit: ayrıca forum.bodybuilding.com da bu ürün için sadece su attırır diyorlar nasıl iş bu :s

Son düzenleme:
Animal cuttan hiç istediğim verimi alamadım neredeyse kilo kaybı hiç olmadı am verdiği enerji iyidi ve tokluk yaratıyordu.. hydrocutx a geçtim 10 günde 3 kilo yağ yaktım :)

şöyleki bende hydrox hic etki gostermedi hatta enerji hic vermiyodu terleme olmuyordu. kilo kaybi da olmadi . daha onceden animal cuts kullanip kilo vermistim fakat 1 aydir kullaniyorum kilo kaybim yok ama kilo kaybi icin kesinlikle alkol ü birakip iyi bir uyku sart :D ben iste o alkolu birakamiyorum .D o yüzden veremiyorum

arkadaşlar ben
sabah uyanır uyanmaz bir paket, öğlen yemekten yarım saat önce bir paket saat 5.30 civarı bir paket saat 8 civarıda extradan solgar carnitine kullanıyorum bilmiyorum başıma ne gelicek ama kendimi denek olarak adadım değişiklikleri yazarım herkese iyi calısmalar

ben antreman günlerinde 2 paket off günlerde 1 paket kullanmak istiyorm bunlari ne zaman kullanmaliyim yardim eder misiniz ?

Merhaba arkadaşlar.Ben universalın nox3 ünü kullanıyorum acaba ikisi fazla yorarmı sıkıntı çıkarırmı yardımcı olursanız sevınırım

şuan bende kullanıyorum ilk hafta 1 er paket kullandım suan 9.gunum 2 pakete ckardım diyet yapıyorum kardıyosuz body yapıyorum arada yürüyüş falan değişimleri kür bitiminde belirticem

Bu urunden gg'den buldum. Pazartesi siparis vermeyi dusunuyorum. Urunu kargodan aldigimda test etmek istiyorum. Bu nedenle urun hakkinda bilgi verirmisiniz.
1- icinden cikan paketin resmine ihtiyacim var. ( internette buldum)
2- cikan haplarin renkleri nedir, hepsi ayni renk mi ?( internette buldum)
3- haplarin icindeki tozun renginin de resmine ihtiyacim var.

Hayirsever bir kullanici bunlara cevap verirse mutlu olurum.

Son düzenleme:
Bu urunden gg'den buldum. Pazartesi siparis vermeyi dusunuyorum. Urunu kargodan aldigimda test etmek istiyorum. Bu nedenle urun hakkinda bilgi verirmisiniz.
1- icinden cikan paketin resmine ihtiyacim var. ( internette buldum)
2- cikan haplarin renkleri nedir, hepsi ayni renk mi ?( internette buldum)
3- haplarin icindeki tozun renginin de resmine ihtiyacim var.

Hayirsever bir kullanici bunlara cevap verirse mutlu olurum.

her paketin içinde 9 tane kapsül var kapsüllerin birini geçenlerde öylesine açtım içinde beyaz iğrenç kokan bir toz çıktı birde paketlerdeki kapsüllerin renkleri hepsinde farklı yani belli bir renk kapsülün içinde aynı toz yok karışık karışık doldurmuşlar :)
Benim son 16 paket kaldı günde 2 paket kullanıyorum hiç bir yan etkisi olmadı ürün gerçekten çok iyi etki ediyor antrenmanlarda kendimi daha enerjik hissediyorum antrenmanlarda çok daha fazla ter atıyorum ürün bitdikden sonra 1 hafta ara verip tekrar başlamayı düşünüyorum

Back
Yukarı