Universal creatine powder 300 gr

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.531
merhaba arkadaşlar ben

MHP GLUTAMİN SR
APLODAN
ANİMAL PAC
NİTROTECH
CELL MASS

ürünlerinin sparişlerini verdim bunlardan kür yapıcam sizce uygunmudur nasil bir kür olur
birde kullanımı konusunda yardımcı olurmusunuz

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:21 ----------

bench_Obu ürünlerin hepsinin bir arada kullanılmasının zararı olur mu
bilgilendirirseniz sevinirim

1 ayda yanlışlık var.Yükleme yapanlara bile 1.5 ay kullanım sonra 2 hafta dinlenme öneriliyor,yükleme yapmayanlara 3 ay kullanım öneren bile var.

Ama 1 ay kesinlikle çok az.

Arkadaşlar Bugün Bu ürünün 500 gramlığını Aldım...
Whey ve Glutamin İle Nasıl Kombine Edeceğim,zira creatine nin üstünde antreman sırasında 5 gram alınız yazıyor sadece nasıl kullanıcam bunu yaww supplement kullanımına yeni basladımm???YARDIM EDİN

Bana soracak olursan Glutamini karıştırma derim..Sonuçta protein ile hemen hemen aynı özelliklere sahip..Whey proteinin içerisinde de az olsa glutamin mevcut.Protein ile creatini aynı anda alabilirsin.Ama bence creatin yüklemesi yapman uzun vadeli olarak daha etkili bir yöntem..1 hafta boyunca günde max. 20-25 gr. creatini 4 öğüne yayarak al..Sonra yükleme bitince günde 4-5 gr. 5 hafta boyunca devam et.
Proteini ise bana kalırsa antrenmanlardan hemen sonra alman daha etkilidir..tabi bu arada antrenmandan sonra alacağın proteine de karıştırabilirsin creatini..hem harcadığın enerjiği yerine koymuş olursun hemde whey içindeki glutaminden ve ihtiyaç duyulan proteine en kısa zamanda almış olursun..
Sağlıcakla kal..

teşekkürler,ama kullandığım wheyde glutamin yok yükleme yaparak kullanırsam diğer günler kreatini antreman öncesi mi yoksa sonrası mı alacağım?yükleme yapmadan kullanırsam nasıl kullanmalıyım?antreman öncesi mi sonrası mı herkes bişi demiş body hocaları bile anlamadım doğrusu nedir yaw

1 hafta boyunca günde max. 20-25 gr. creatini 4 öğüne yayarak al..Sonra yükleme bitince günde 4-5 gr. 5 hafta boyunca devam et.

arkadaslar universal animal pumpla beraber creatinin kullanılması nasıl olur...yalnızca pump kullansak içindeki creatin miktarı yeterli gelirmi.birde weider creatin mi yoksa üniversal mı hangisini tavsiye edersiniz...

pumptaki creatin miktarı en azından ant. öncesi için fazlasıyla yeterlidir diye düşünüyorum ki benim için ant. öncesi ve sonrası yeterli olduğunu düşündüğümden dolayı ekstra creatin kullanmıyorum ama tabi bünye meselesi. ant. öncesi pump ürünleri kullanıpta ant. sonrası cre. monohidrat alan arkadaşlar da var diye biliyorum forumda.

weider ya da uni. sizin seçiminiz. ben uni. manyağı olduğum için bana göre hep uni.dir. fanatiklik işte :D

arkadaşlar,abilerim ben 1yıldır bu sporu yapıorum.ben body buildingden ziyade fitnessla ilgileniorum fakat birazcık daha hacim kazanmam lazım.salon üyeliğimin btmesine 20 gün var snra da yaz tatili başlıcağı için sporu şuan yaptığım kadar sık yapamıcam.bunları şu yüzden söylüyorum: ben 20 gün kreatin kullanıp bi 3 ay kadar kullanıma ve yoğun antrenmana ara vericem ama yine haftada 2 antrenman yapcam hafif tempoda.universalın kreatininden alsam 20 günlük kullanımda bi fayda görür müyüm? fayda görsem bile 20 günden snra ürünü bıraktığımda aldığım hacmi hemen kaybeder miyim?

(ürünü memlekete götüremiorum bizimkiler böle şeylere laf edio çnkü o yüzden 20 gün kullanabiliorum.xD)
şimdiden çok tşkkür ederim cevap için.....

Son düzenleme:
hardline markanın hicbir urununu begenmiyorum begenenler nasıl begeniyor anlamıyorum hic etkili b marka degil.marka onemlimi evet cok onemli muscle tech ve nutrex-animal markaları en iyileridir der konuya girmek isterim.creatine cok kullandım optimum ve universal arasında hep gidip geliyorum ama universal kullandıgımda daha fazla enerji hissediyorum.creatine enerji verir kasınızı sekillendirir vucutta su tutar ve siser kaslarınız b cok faydası var creatine alın kullanın spordan once ve sonra seklinde bide gunde 5 litre su icin farkı goruceksiniz goremezsenizde piramit sistemi ile calısmıyorsunuz demektir.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:21 ----------

birde eklemek isterim ki creatine kullanırken whey pro sart whey pro herzaman sart maddi durumunuz musait oldukca hic kesmeyin whey pro kullanmayı.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:30 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:24 ----------

arkadaşlar,abilerim ben 1yıldır bu sporu yapıorum.ben body buildingden ziyade fitnessla ilgileniorum fakat birazcık daha hacim kazanmam lazım.salon üyeliğimin btmesine 20 gün var snra da yaz tatili başlıcağı için sporu şuan yaptığım kadar sık yapamıcam.bunları şu yüzden söylüyorum: ben 20 gün kreatin kullanıp bi 3 ay kadar kullanıma ve yoğun antrenmana ara vericem ama yine haftada 2 antrenman yapcam hafif tempoda.universalın kreatininden alsam 20 günlük kullanımda bi fayda görür müyüm? fayda görsem bile 20 günden snra ürünü bıraktığımda aldığım hacmi hemen kaybeder miyim?

(ürünü memlekete götüremiorum bizimkiler böle şeylere laf edio çnkü o yüzden 20 gün kullanabiliorum.xD)
şimdiden çok tşkkür ederim cevap için.....
kullanım sekli yukarlarda yzıyordur ilk besgun degil sen 7 gun yani ilk 1 hafta yukleme yap(ben 1 hafta yukleme yaparım) 4 kere her gun arada 4 saat fark olucak 2 cay kasıyı 0.5 lt su ile karıstırıp ic ilk 1 hafta bittikten sonra spora gitmeden 20 dkk once 2 cay kası su ile ic spordan hemen cıkınca 2 cay kasıyı su ile ic spor yapmadıgın gunlerde sadece 2 cay kasıgı ic su ile ve hergun 4-5 ltre su icmeyi unutma creatine kullanman toplamda 6 haftayı gecmesin bobreklerin icin ve kandaki asit oranın icin.tabi bunları yaparkende whey pro kullanman sart merak etme anında etkisini goruceksin yukleme haftasından sonra

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:39 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:30 ----------

merhaba arkadaşlar ben

MHP GLUTAMİN SR
APLODAN
ANİMAL PAC
NİTROTECH
CELL MASS

ürünlerinin sparişlerini verdim bunlardan kür yapıcam sizce uygunmudur nasil bir kür olur
birde kullanımı konusunda yardımcı olurmusunuz

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:21 ----------

bench_Obu ürünlerin hepsinin bir arada kullanılmasının zararı olur mu
bilgilendirirseniz sevinirim

animal pak animal stak ve muscle tech nitro tech harcore pro series
bu 3 unu kullan gelecek kıs ve hayvan gibi ol yaza dogrude sıkı diet ve super setler yaparsın altınada billabong giyer plajlarda so vunu yaparsın

Bu ürünü yeni sipariş verdim ve pazartesinden itibaren başlıyacağım nasıl bir kullanım uygulamayalıyım yazarsanız sevinirim?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:25 ----------

Anladığım kadarıyla İlk 1 Hafta Sabah Yemeğinden Sonra 5gr, Öğle Yemeğinden Sonra 5gr, Akşam Yemeğinden Sonra 5gr, Yatmadan Önce 5gr ilk hafta yükleme için Sonraki günlerde antremandan hemen sonra 5 gr + proteinle beraber alırsak doğru bir yöntem izlemiş oluruz.

Bu kreatini fazla kullanıp böbrekden rahatsızlık geçiren var mı aranızda, hep deniliyor da hiç duymadım, herkes mi bilinçli.. :)

arkadaşlar ben çözemedim bu olayı.bazıları universal creatin bulantı yapıyor demiş.ben biraz hassasım bu konuda yani severek içemediğim zaman eminim bir süre sonra aksama yaparım creatini alırken sonuçta faydasını göremem.hardline ve universal sanırım creatinde en iyileri yada benim bilgim yok gördüğüm kadarıyla konuşuyorum.500 g alıcam ama hangi üründen almalıyım.4 aydır vücut çalışıyorum.bu 4 ay sürecinde 1 ay muscle tech protein kullandım faydasını gördüm.ama daha sonra malum öğrenci olduğumuz için maddi sıkıntıdan dolayı bıraktım proteini.1 ay ara verdim üniversite sınavlarım nedeniyle şimdi kaldığım yerden devam edicem.proteini aldığım besinlere daha dikkat ederek arttırıcam ve protein tozu kullanmıcam.pazartesi verdiğim 3-4 haftalık aradan sonra vücuda creatinlee başlamak istiyorum.bir yararı olurmu ? göğüste güzel hacim kazandım.kollarım biraz sönük kaldı.faydasını görürmüyüm ve öneriniz nedir? şimdiden herkese teşekkürler.

ben de hardline ve universal arasında tereddütte kalmıştım ama universal seçtim:=)şimdi sıkıntım şu whey kullanıyorum zaten ama kullandığım creatine den tam anlamıyla etki almak istiyorum beslenmem ve dinlenmem tam,üstte glutamine 'e ekstra gerek yok denmiş ,gaspari myofusion kullanıorum içinde glutamine dair bir veri görmedim acaba universalden glutamine alsam mı almasam mı???

kreatini universaldan almak gibi yanlış yapmışsın bari glutamini universal almada zararın neresinden dönsen kardır :) glutamin önerim mhp&weider.

Bu ürünü yaklaşık 2 ay önce satın aldım,hepsini bitirmemiştim bugun tekrar kullanmaya başladım fakat meyve suyu ile karıştırınca topaklanma oldu bozulmuş olabilir mi?

Kesinlikle kullandığım en kötü creatin.

Çok sert bir giriş oldu ama öyle.Ürünü kuzenim vermişti bana yarısı duruyordu.Ürünün bugün 6. günündeyim ve yükleme şeklinde gidiyorum günde 20 gr olarak(ürün bedava geldiğinden :) ). Üründe ne bir şişkinlik ne de güç artışı gösterdi.

Zaten nerde yazmıştı hatırlamıyorum ama Angryhun Universal ın çoğu ürününün dandik olduğunu bir mesajında belirtmişti.Şimdi kendisine kesinlikle hak veriyorum.

Birazdan evin camından ürünün kalanıyla da kuşları yemliyeceğim.Güvercinler creatin yer mi bilmiyorum ama deniyeceğim :)

Ürüne ne zaman oy verdiğimi hatırlamıyorum.Çünkü vermişim gözüküyor.Ama benim oyum başarısız burdan yazmış olayım. Şu anda Hardline creatinim var ona döneceğim bugün.Ondan çok memnun kalmıştım önceki kullanımlarımda. O bitince de Angryhun ın tavsiyesi üzerine MHP inkini alacağım.

Saygılar.

Back
Yukarı