ihsanerol
Üye
1 ay kullanımda 2 hafta ara vermelisin böbrekleri dinlendirmek içinEk olarak 2 aya yaklaştı kullanım sürem,yükleme yapmamıştım.
Kullanıma ara vermeli miyim?

1 ay kullanımda 2 hafta ara vermelisin böbrekleri dinlendirmek içinEk olarak 2 aya yaklaştı kullanım sürem,yükleme yapmamıştım.
Kullanıma ara vermeli miyim?
kullanım sekli yukarlarda yzıyordur ilk besgun degil sen 7 gun yani ilk 1 hafta yukleme yap(ben 1 hafta yukleme yaparım) 4 kere her gun arada 4 saat fark olucak 2 cay kasıyı 0.5 lt su ile karıstırıp ic ilk 1 hafta bittikten sonra spora gitmeden 20 dkk once 2 cay kası su ile ic spordan hemen cıkınca 2 cay kasıyı su ile ic spor yapmadıgın gunlerde sadece 2 cay kasıgı ic su ile ve hergun 4-5 ltre su icmeyi unutma creatine kullanman toplamda 6 haftayı gecmesin bobreklerin icin ve kandaki asit oranın icin.tabi bunları yaparkende whey pro kullanman sart merak etme anında etkisini goruceksin yukleme haftasından sonraarkadaşlar,abilerim ben 1yıldır bu sporu yapıorum.ben body buildingden ziyade fitnessla ilgileniorum fakat birazcık daha hacim kazanmam lazım.salon üyeliğimin btmesine 20 gün var snra da yaz tatili başlıcağı için sporu şuan yaptığım kadar sık yapamıcam.bunları şu yüzden söylüyorum: ben 20 gün kreatin kullanıp bi 3 ay kadar kullanıma ve yoğun antrenmana ara vericem ama yine haftada 2 antrenman yapcam hafif tempoda.universalın kreatininden alsam 20 günlük kullanımda bi fayda görür müyüm? fayda görsem bile 20 günden snra ürünü bıraktığımda aldığım hacmi hemen kaybeder miyim?
(ürünü memlekete götüremiorum bizimkiler böle şeylere laf edio çnkü o yüzden 20 gün kullanabiliorum.xD)
şimdiden çok tşkkür ederim cevap için.....
merhaba arkadaşlar ben
MHP GLUTAMİN SR
APLODAN
ANİMAL PAC
NİTROTECH
CELL MASS
ürünlerinin sparişlerini verdim bunlardan kür yapıcam sizce uygunmudur nasil bir kür olur
birde kullanımı konusunda yardımcı olurmusunuz
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:21 ----------
bench_Obu ürünlerin hepsinin bir arada kullanılmasının zararı olur mu
bilgilendirirseniz sevinirim