Universal Animal Pak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.799
Bu ürünü arkadaşım aldı ve ilk defa başlıyor , arkadaşım mezomorf ve doğuştan fit bir görünümü var , peki 16 yaşında ilk defa başlayan bir insan için ne kadar doğru bir ürün olur ?

Amerikadan getirttim ürünü fakat nasıl kullanmalıyım 1 paketmi 2 paketmi?Orta seviye oldum için kahvaltıdan sonra 1 paket yeter diye düşünüyorum sizce?

İki paket çok profesyonel sporcuların bile sadece yarışma hazırlık dönemlerinde kullandığı ölçek. Sakın okadara çıkma bence.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende yeni aldım ürünü antrenmanda 45 dk önce alıyorum proteın tozuyla birlikte antrenmandan sonrada proteın tozu ve 3 kapsül amino atıyorum kahvaltından sonra almam daha mı yararlı olur

eksik olan minarelleri vitaminleri alırsınız bu üründe kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu halsizlik hiç yok hatta likiq aminoyu kestim bununla devam ettim ağrı sızı toparlanmada sorun yaşamıyorum farklıda bişey beklemeyin

şu ürünün kullanımıyla ilgili bir görüş birliği mevcut değil maalesef. Çok iyi bir ürün olduğuna şüphe yok ama verim almak için düzenli ve uygun zamanda alınması önem taşıyor. Ben burada okuduklarımdan sonra antrenmandan 45 dakika önce, spor yapmadığım günlerde ise kahvaltıdan 30 dk sonra alıyorum.

Ama sanki banada düzenli olarak kahvaltı sonrası alınmalı gibi geliyor. Bu konuda net bir bilgisi olan arkadaş bizleri aydınlatabilirse memnun olurum.

Hapları ikiye bölüyorum yarım doz şeklinde alıyorum kahvaltıdan 30 45 dk sonra yani 1 paket 2 gün yetiyor , hem maddi yönden hemde sağlık açısından kafam rahatlıyor günde 1buçuk 2 saat idman yapan biriyim o yüzden yarım doz alıyorum.(yediğimiz gıdalardanda vitamin alıyoruz bunuda unutmayın)

bir kutuda 44 (kırkdört) paket, her pakette de 11 (onbir) adet vitamin, mineral, amino asit kombinasyonundan oluşur... şu an dünyada en çok satan supplementler listesinde ilk sırada yer alır... fakat, bir kullanan etkisini göremediği için bir daha kullanmamaktadır... çünkü gerçekten hiçbir işe yaramaz... ne büyütür, ne güç verir... bu ürünün reklamında oynayan vücutçu frank mcgrath sayesinde bu derece isim yapmış, amatörler tarafından işe yaradığı sanılmıştır... halbuki ''tüm profesyonellerin kullandığı ürün!'' şeklinde yalan söylemelerine rağmen, hiçbir profesyonel vücutçunun kullanmadığı da bu işle ilgilenenler tarafından bilinmektedir... piyasa fiyatı da 110 civarıdır... o para muhtaç birine verilse, alınacak olan hayır duasıyla bile daha hızlı kas gelişir... yalandır, dolandır bu ürün... almayınız...

bir kutuda 44 (kırkdört) paket, her pakette de 11 (onbir) adet vitamin, mineral, amino asit kombinasyonundan oluşur... şu an dünyada en çok satan supplementler listesinde ilk sırada yer alır... fakat, bir kullanan etkisini göremediği için bir daha kullanmamaktadır... çünkü gerçekten hiçbir işe yaramaz... ne büyütür, ne güç verir... bu ürünün reklamında oynayan vücutçu frank mcgrath sayesinde bu derece isim yapmış, amatörler tarafından işe yaradığı sanılmıştır... halbuki ''tüm profesyonellerin kullandığı ürün!'' şeklinde yalan söylemelerine rağmen, hiçbir profesyonel vücutçunun kullanmadığı da bu işle ilgilenenler tarafından bilinmektedir... piyasa fiyatı da 110 civarıdır... o para muhtaç birine verilse, alınacak olan hayır duasıyla bile daha hızlı kas gelişir... yalandır, dolandır bu ürün... almayınız...
vay sert olmuş dostum:) ben kulanmadım ama daha makul ürünler var v-armor gaspar. anavite gibi pak harbiden cok pahalı

selamun aleykum beyler =)
antremanını evde yapıyorum. Barfıks ve sınav cekıyorum. Karın kası calısıyorum. Yakında dambılda buluurum. Fakat bana gore bıleklerım cok zayıf. Arkadaslarımın bıleklerıne gore cok ınce ve zayıf. Kendıme hem kılo alacagım hemde kemıklerımı kuvvetlendırecek hemde kas gelıstırmek ıcın ne onerebılırsınız?? hangı urunlere yonelmelıyım? (suppelenmt, protein mi vb..)

antremanını evde yapıyorum. Barfıks ve sınav cekıyorum. Karın kası calısıyorum. Yakında dambılda buluurum. Fakat bana gore bıleklerım cok zayıf. Arkadaslarımın bıleklerıne gore cok ınce ve zayıf. Kendıme hem kılo alacagım hemde kemıklerımı kuvvetlendırecek hemde kas gelıstırmek ıcın ne onerebılırsınız?? hangı urunlere yonelmelıyım? (suppelenmt, protein mi vb..)

yeri burası değil forumu inceleyelim lütfen...

1-spor salonuna baslamalisin
2-1 ay hicbir supllement almamalisin
3-2. Aydan sonra 2 ay sadece protin tozu ve zayifsan karbo almalisin
4-4 ay bittiginde bunlara 1 ay ara vermelisin
5-6 ay saglam yuklemeden sonra zaten konunun burasi olmadigini anlayip digru yerlere dogru sorulari yoneltebilceksin

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
Yukarı