Kimse icinde steroid var dedi dogrumu bu?uygun..
kutunun üzerinede bakarsanız zaten idmandan önceki öğünden sonra alın der..
ama ağır çalışan sporcular için 2 paket günde tavsiye ediliyor etikette..
Multivitaminler güne başlarken alınır antreman öncesi almak doğru bir kullanım şekli değilbende yeni aldım ürünü antrenmanda 45 dk önce alıyorum proteın tozuyla birlikte antrenmandan sonrada proteın tozu ve 3 kapsül amino atıyorum kahvaltından sonra almam daha mı yararlı olur
ürünü aldığım yerdeki arkadaş ki kendiside pro sporcuymus ben dedi kendsalonundaki arkadaşlara spordan önce paketin içindeki küçük hapları veriyorum sonrada büyük amino gibi olanları demiştiMultivitaminler güne başlarken alınır antreman öncesi almak doğru bir kullanım şekli değil
vay sert olmuş dostumbir kutuda 44 (kırkdört) paket, her pakette de 11 (onbir) adet vitamin, mineral, amino asit kombinasyonundan oluşur... şu an dünyada en çok satan supplementler listesinde ilk sırada yer alır... fakat, bir kullanan etkisini göremediği için bir daha kullanmamaktadır... çünkü gerçekten hiçbir işe yaramaz... ne büyütür, ne güç verir... bu ürünün reklamında oynayan vücutçu frank mcgrath sayesinde bu derece isim yapmış, amatörler tarafından işe yaradığı sanılmıştır... halbuki ''tüm profesyonellerin kullandığı ürün!'' şeklinde yalan söylemelerine rağmen, hiçbir profesyonel vücutçunun kullanmadığı da bu işle ilgilenenler tarafından bilinmektedir... piyasa fiyatı da 110 civarıdır... o para muhtaç birine verilse, alınacak olan hayır duasıyla bile daha hızlı kas gelişir... yalandır, dolandır bu ürün... almayınız...
selamun aleykum beyler =)
antremanını evde yapıyorum. Barfıks ve sınav cekıyorum. Karın kası calısıyorum. Yakında dambılda buluurum. Fakat bana gore bıleklerım cok zayıf. Arkadaslarımın bıleklerıne gore cok ınce ve zayıf. Kendıme hem kılo alacagım hemde kemıklerımı kuvvetlendırecek hemde kas gelıstırmek ıcın ne onerebılırsınız?? hangı urunlere yonelmelıyım? (suppelenmt, protein mi vb..)
yerı neresı ???yeri burası değil forumu inceleyelim lütfen...
1-spor salonuna baslamalisinselamun aleykum beyler =)
antremanını evde yapıyorum. Barfıks ve sınav cekıyorum. Karın kası calısıyorum. Yakında dambılda buluurum. Fakat bana gore bıleklerım cok zayıf. Arkadaslarımın bıleklerıne gore cok ınce ve zayıf. Kendıme hem kılo alacagım hemde kemıklerımı kuvvetlendırecek hemde kas gelıstırmek ıcın ne onerebılırsınız?? hangı urunlere yonelmelıyım? (suppelenmt, protein mi vb..)