Universal Animal Pak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.799
herkese merhaba 1.5 yıldır body yapıyorum su an vucudum gerçekten süper öküz gibi oldum desem yeridir fakat su an elımde anımal pak anımal nıtro ve gnc whey protein var anımal pak'ı sadece yemeklerden 30 dakıka sonra kulanım (1paket) antrenman öncesi ve sonrasıda optimum amıno 2000 kullansam olur mu teşekkürler..

suplement kullanımı

kullanmış olduğun ürün en nihayetinde multivitamin-mineral kombinasyonu olduğu için ara vermek zorunda değilsin..fakat ben bu tip yardımcıların sürekli olarak kullanılmasından yana değilim..azda olsa kullanım süreçleri arasında ara veremenin daha olumlu sonuçlar doğuracağını düşünüyorum..sürekli olarak belli vitaminleri belli oranlarda aldığınız takdirde vücudun bu maddelere olan duyarlılığının azalacağını düşünüyorum..bu durum sentetik vitaminlerde daha büyük bir sorun oluşturmasına karşılık natural kaynaklı vitamin tabletlerininde azda olsa bu sorun kendini gösterebilir..bu yardımcıların bellirli zaman aralıklarında kullanılması vücudun duyarlılığını azaltacaktır..bence sürekli kullanımlardansa ,çok kısa aralar vererek ürnleri kullanmaya devam edebilirsiniz..1-2 haftalık bir ara yeterli olacaktır..zaten kullanmış olduğun ürün sıradan bir vitamin kompleksinden ziyade oldukça komplike bir ürün..ara verdikten sonra kullanmaya başladığında vücudun çok daha olumlu tepki verecektir..fakat kullanmadığın sürelerde meyve ve sebzelere yönelmeilisin..vücudun bir anda vitaminsiz kalırsa ağzında apse türünde yarlar çıkabilir..olursa gayet normal bir durum ,doğal karşıla..
merhaba ben 2 senedir body yapıorum su an elımde anımal pak anımal nıtro optimumum bcaa1000 ve amıno 2222 si var hepsını bı an da nası kullanmam önerılır kılo alma prblemımde war aynı zamanda gnc whey pro kullanıorum sımdıden tesekurler

selam..enerji veya dayanıklılık veren bir suplement arıyodum. sizlerin yorumlarına bakarak geçen hafta animal pak aldım, kimseyi suçlamak gibi olmasın her bünyede farklı etki göstericeğini biliyorum benimkinde de öyle oldu. Her kullanışımda sağlam bir baş ağrısı ve enerji yerine halsizlik olarak geri döndü. Hayvan gibi ağırlık ve kardio yaptığım halde bu etkileri gördüm.(off günler almadım.) şu an için bütün hapları 2 ye bölerek(ki kolay ve kırıntısız bölünüyor maket bıçağıyla) dozajı yarılamayı denicem o da olmazsa komple bırakıcam. ürün kokusuna kadar herşeyiyle orjinal güvenilir yerden alınma.

demek istediğim gerçekten ağır bir suplement kullanamama ihtimalini göz önüne alarak satın alınmalı.

boy 1.83 kilo 80 6 aydır vücut geliştiriyorum. yanında kullandığım suplement gaspari nutrition myfusion protein tozu.

Arkdaşlar yorumların büyük bir bölümünü okudum, ben bir hocamızdan ya da gerçekten bu iş ile profosyonel şekilde uğraşan birinden bilgi almak istiyorum. Ben profosyonel sporcu değilim, 2 yıldır bu işle uğraşıyorum ve şimdiye kadar supplement kullanmadım. Bugün optium protein gold ve animal pak aldım. Yarından itibaren kullanmaya baslayacagım. Kafama takılan soru ise, her gün kullanıp kullanmamak. Yakın bir arkadasımın tavsiyesiyle bu ürünü aldım, arka arkaya olan antremanlarda arkadaşım performansının bu ürün sayesinde düşmediğini, aminoasit kadar olmasada belirli bir miktarda yorgunluğunu attıgını öğrendim.

Beslenmem cok düzenli ve diyetime çok dikkat ediyorum. Amacım artık kaslarımı koruyup mide kaslarımıda ön plana cıkarmak, bulk dönemden hemen sonra buna hazırlanacagım. Sizce doğru ürünleri mi kombine ettim? Ve hergün mü yoksa antreman günleri mi animal kullanmalıyım?

Animal Pack kullanmayı düşünüyorum hatta 2 gün içerisinde almayı planlıyorum. Aklımda bu ürünle ilgili bi soru var . Karın bölgesindeki yağları eritmeye yardımcı olur mu ? Acil cevap . Teşekkürler ..

1.si bu ürünü her gün kullanmalısınız, NO ürünü değil ki bu sadece antreman günleri kullanıyorsunuz.
Ya da antreman günleri bu ürünü, off günleri de daha basit bir multivitamin kullanabilirsiniz.

2. antremandan sonra 10 dk içerisinde değil de, öğle yemeğinden sonra almalısınız.
Amino asit değil çünkü bu, multi vitamin.

3. yanında amino kullanabilirsiniz, antremandan hemen sonra olacak şekilde.

4. yükleme derken creatine tarzı ürünlerde yükleme olur, bu ürünlerde gerek yoktur, heralde onu demek istediniz.

Onu değil de karaciğere fazla yüklenirmiyim diyorsanız pek bişey diyemiycem.

yanlış bilgi vermeyelim lütfen. 20 yıldır bu işin içinde olan ve supplementlere cok hakim olan spor doktorumla görüştüm bunu. Benim için inceledi, ürünün kullanım talimatında yer alan kullanım şeklinin en mantıklı oldugunu söyledi. Yani antremandan önceki öğünden 30 dk sonra. Aksam yapıyorsan aksam yemeğinden, öğlen yapıyorsan öğlen yemeğinden yani. Her gün kullanımın gerekli olmadıgını da ekledi. Yani spor yapan kişeye, antreman programına bağlı olarak değişebilecek bir durummuş. Cok agır şiddetli antreman yapanlar, antreman yapmadıkları gün kahvaltıdan sonra kullanabilirlermiş.

neden animal pack kullanılır sebebi antreman sonrası yorgunluk ve besin takviyesi gibi birsey mi tamam bende suplement kullanıyorum ama anımal pack yerıne creatın ve glutamın daha da faydalıdır

Amerikadan gelen arkdaşımın bana hediye olarak getirmiş oldugu animal pack'i kullanmadıgım için 100TL bedel ile satabilirim meraklısına duyurulur...

neden animal pack kullanılır sebebi antreman sonrası yorgunluk ve besin takviyesi gibi birsey mi tamam bende suplement kullanıyorum ama anımal pack yerıne creatın ve glutamın daha da faydalıdır

Animak Pak multivitamin ve mineral deposudur bir poşedinin içinde 11 kapsül bulunur ve her biri farklı maddelerdir.Konu başında biyolojik değerleri yazıyor.İçinde BCAA da bulunan L-Leucine ve L-Valine maddeleri yüksek miktarda bulunur ve bunlar L-Isoleucine ile birlikte kasların onarılması için en önemli maddelerdir.Ürünün Supplement Facts ine bakarsan ne kadar iyi bir ürün olduğunu anlarsın ki bu ürün Amerika'da Supplement bazında en fazla kullanılan üründür..

ürünün ilk paketini dün kullandım bu kokuyu napacam bilmiyorum ilk paketten midem bulandı :(:(

Valla Eskilerin dediği gibi gülü seven dikenine katlanır thums: ürünü kullanmadım ama içeriğinde bi kuş sütü eksik gibi:) kokusu o kadar kötümü gerçekten?

Valla Eskilerin dediği gibi gülü seven dikenine katlanır thums: ürünü kullanmadım ama içeriğinde bi kuş sütü eksik gibi:) kokusu o kadar kötümü gerçekten?

kokusu iğrenç gerçekten ama bu işi yapıyosan kokuya tada bakmıycaksın abi.. vucüduna verdiği etkiye bakacaksın...başka bişeye değil..

ben kullanıyorum gayet güzel ve zengin bir içeriği var vitamin mineral boşluğunu kapatmak için ideal bir supplement 44 porsiyon var içinde kahvaltıdan 30 dakika sonra günlük bir porsiyon olarak kullandım kokusuna gelince ilk hafta biraz garip geliyordu şimdi alıştım 11 hap yutmakta ilk günlerde zor geliyordu şimdi 2 sefer de yutuyorum hepsini arkadaşlar dediği gibi gülü seven dikenine katlanır ;)

ya ben de katlanırı sorun değilde ilk etki çok kötü olduğu için kokusunu aldığım anda midem bulanıyor ilk kullandığımda hapları attım 3 4 tane agzıma birden kusasım geldi zor tuttum kendimi sizi bilmem ama ben birdaha almam bundan :S

Back
Yukarı