Universal Animal Max

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.285
arkadaşlar universal animal maxla yanında universalin amino 1900 ürününü kullanıyorum aminolar 4 er tabletten günde 12 tane protein tozunu sabah akşam kullanıyordum antremandan sonramı kullanmalyım gece yatarken mi kilo almaktan korktuğum için gece almamayı düşündüm yardım edebilirseniz sevinirim

neyi ne zaman aldigini ve neyin tam olarak yerini degistirmek istedigini mesajindan anlayadim,bunlari duzgun nasil kullanabilcegin forumda mevcut,once biraz oku,sonra da kutunun ustunu oku.

benim merak ettiğim protein tozunu gece yatarken mi idmandan hemen sonra mı tüketmem gerektiğiydi çünkü günde 2 servis kullanılııyor protein tozu yardımın için teşekkürler

animal max Kullanım Şekli:
3 kaşık ürünü 250-300 ml su veya süt ile karıştırın. Antrenman günleri günde 2 servis alınız (1 servis antrenmandan 45 dakika sonra ve diğeri de öğün aralarında). Antrenman yapmadığınız günlerde 1 servis öğün aralarında alınız. En iyi sonuç için blender ile karıştırınız.

bu uzerinde yazanlar, sence nasil kullanilmali!!!!

animal max Kullanım Şekli:
3 kaşık ürünü 250-300 ml su veya süt ile karıştırın. Antrenman günleri günde 2 servis alınız (1 servis antrenmandan 45 dakika sonra ve diğeri de öğün aralarında). Antrenman yapmadığınız günlerde 1 servis öğün aralarında alınız. En iyi sonuç için blender ile karıştırınız.

bu uzerinde yazanlar, sence nasil kullanilmali!!!!

Saydam ürün üzerinde yazanlar her zaman uygun olmayabiliyor. Çeşitli türden proteinleri berbaer içeren bir ürün bence en iyi gece alınır. Çabuk kana karışan whey ve geç emilen kazein gecenin başından sonuna kadar vücudu besleyecektir. Benim mesajım üzerine yazmış arkadaş o soruyu. Bu ürün bence tam gece için.

evet SCHWARZXXL rumuzlu üyeinin mesajını okuduğum iiçn sormuştum zaten üstündede yazıyor ürünün kullanım şekli teşekkür ederim açıklama için üstünde yazınca sormaya gerek yok heralde ben bunu anladım yazılananlardan

Arkadaslar ben salona 1 ay once basladim. simdi Universal Animal Max kullanıyorum ve Animal pack aliyorum. Protein i salondan once 3 scoop salondan sonra 3 scoop ve yatmadan once 3 scoop daha aliyorum. salona gitmeden 30 dk. once Animal Packlarimi aliyorum.

Fakat ben Amcamdan bisey duydum ve hemen size bilgili olan arkadaslara sormak istedim. Amcamin bir arkadasi protein tozu kullanmıs ve bilincsizce kullandigi icin butun saclari dokulmus sizde boyle bir olay yan etkisi olabilirmi?
bunu bu gun duydum ve benim saclarim bir aydir dokuluyor dogrumu diye kuskuya dustum yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler...

bu arada forumda okudum sutlemi suylami icilmeli diye proteyin..
sanirim su daha iyi cunku daha iyi ve daha kolay kan a karisiyor. ben hep suyla iciyorum

Arkdaslar merhaba
ben bu urunu yeni aldim ve bir yag yakici olan animal cuts ile birlikte kullanmayi dusnuyorum. sizce bir sakincasi varmidir ve ikisni birlikte ne sekilde kullanmak uygundur

Arkdaslar merhaba
ben bu urunu yeni aldim ve bir yag yakici olan animal cuts ile birlikte kullanmayi dusnuyorum. sizce bir sakincasi varmidir ve ikisni birlikte ne sekilde kullanmak uygundur

Animal cuts Kullanımı :
Besin takviyesi olarak, birbirini izleyen 3 hafta boyunca günde 2 pak alın ve bunun sonunda 1 hafta ara verin. 1 hafta aradan sonra yine aynı şekilde 3 hafta kullanıp 1 hafta ara verin.Aç karnına almanız emilimi kolaylaştırır.

Sakıncası yoktur yağ yakıcı ile protein tozu birlikte kullanabilirsin .
Animal max'ı da antreman sonrası ve yatmadan önce kullanabilirsin.Diyetteyken su ile alman daha iyi olur animal max için.

Son düzenleme:
tekrar merhaba

fakat porotein tozu kullanan arkdaslardan gordugum tamaminin antreman dan yarim yada bir saat once protein tozunu tuketmeleri.Yani tam olarak nasil kullanilacagina dair hic bir fikrim yok.

Değerli genç arkadaşım yeni başlamış biri olarak gıda takviyelerine biraz dikkat etmen gerektiğini düşünüyorum.Özellikle animal serisi için en az bir yıl beklemeni öneririm,hatta whey veya aminolar içinde bir altı ay beklemen iyi olur.Bırak vücudun önce kendi limitlerini sana bir göstersin sonra eksiklerini tamamlama yoluna gidersin.Tabiki son karar senin.İyi çalışmalar

arkadaşlar etkisi nasıl yani gözel görülür bir gelişmeye sonuç veriyormu weider la kıyaslarsak nasıl dır sizce hhemen hemn onla aynı sınıftamıdır saygılar

bende bu üründen var..yeni geldi..neden sütle yapmayalım..konuya açıklık getirebilirmisin..??lezzet açısındanmı yoksa baska bir durummu var..tesekkurler..!!

protein tozlaırını sütle ypmanın nedeni söyle sıralıyabiliriz.

1.protein sentezinde gerekli olan b6 ve b12 vitaminlerini içinde bulundurması yani süt içilmediginde vücuttaki bu vitaminleri kullanır ve protein sentezi için gerekli vitamini vücuda saglar
2. protein sentezinde bir nevi katarizör etki gören ve calsium un vücutta eksilmesine neden olan protein sentezinin gerçelmeşmesini saglmak için gerekli ca yı vücuda sagladıgını biliyorum

kilo almak istemiyenlere diet sütle karıştırmalarını bende öneriyorum ama normal sütle karıştırmayı tercih ediyorum ben çünkü bu forumda da yazılanlara öre bazı yagların kilo aldırmak yerine enerji saglaması ve protein sentezine yardımı da yazıyor sütteki yag oranıda cok yüksek olmadıgına göre bence bir sorun yaratmaz.iyi günler...

benim merak ettiğim protein tozunu gece yatarken mi idmandan hemen sonra mı tüketmem gerektiğiydi çünkü günde 2 servis kullanılııyor protein tozu yardımın için teşekkürler

sana söyle bi öenride bulunabilirim despo nun forumda açıkladıgı bi yazıdan anladıgım kadarıyla

insan vücudu gün içinde en uzun besin almadan kaldıgı konum uyku konumu yani 9 saat uyuyosan hiç besinsiz proteinsiz şekilde duruyosun demek bu da uyurken çalışan organlarının 9 saat proteinsiz kalıp vücuttan yemesi oluyo vücuttan yememesi içinde genellikle bir porsiyon da yatmadan önce içilmesi öneriliyo
artı olarakta uyurken büyüme hormonu salgılandıgı içinde ölçü almanda yardımcı oluyormuş.duyurlur .ii günler...

sanirim amcama soylemeye cekinip protein demistir... tesekkur ederim

ben biraz araştırdım ve sizin kalbinizin ferahlaması için paylaşmak istiyorum..

Proteinden fakir diyetler yapan veya anormal beslenme alışkanlığına sahip kimselerde protein eksikliği oluşur ve vücut proteini muhafaza etmek için saçları dinlenme evresine sokar. 2-3 ay sonra yoğun bir saç kaybı oluşur. Saç kökleri zayıflar. Bu durum diet ile yeterli miktarda protein alınımı ile düzelebilir. :)

Back
Yukarı