NeverForget
Üye
Ultimate prostar ile kombinliycem, sence bcaa mı ekliyim yoksa 3001 mi ?Kullan memnun kalırsın ard arda 3 kez kullandigim tek supplement hatta etkisini en iyi hissettiğim tek supplement
Ultimate prostar ile kombinliycem, sence bcaa mı ekliyim yoksa 3001 mi ?Kullan memnun kalırsın ard arda 3 kez kullandigim tek supplement hatta etkisini en iyi hissettiğim tek supplement
Nox un faydası nedir acaba?Ben sadece spordan 15-20 dakika sonra 4 tablet tek seferde kullanıyorum. Spordan 1 saat önce kahve aspirin ve 15 dakika öncesinde de arginin içerikli nox alıyorum...Kilo 90 bu arada...Ardından bir rahatlama ve ağırlık çöküyor 45 dakika sonra iştahsız olarak yemek yiyorum...
Performans arttırıyor nox. Spordan önce alındığında damar genişlemesi ve kaslara daha bol kan akışı sağlıyor ve pump yani şişme etkisi yapıyor...Spor sonrası aldığın amino asitlerin daha hızlı kaslara ulaşmasına katkısı var...Kuvvet arttırımı da sağlar çalışma sırasında...Nox un faydası nedir acaba?
Damar genişlemesi demissin hocam bi yan etkisi olmaz mı acaba?Performans arttırıyor nox. Spordan önce alındığında damar genişlemesi ve kaslara daha bol kan akışı sağlıyor ve pump yani şişme etkisi yapıyor...Spor sonrası aldığın amino asitlerin daha hızlı kaslara ulaşmasına katkısı var...Kuvvet arttırımı da sağlar çalışma sırasında...
Sürekli değil geçici bir durum noxun etkisi spordan yarım saat bir saat gibi geçiyor...Zararı yok bildiğim kadarıylaDamar genişlemesi demissin hocam bi yan etkisi olmaz mı acaba?
Bence aminoyla bcaa veya protein tozuyla bcaa kombin edilmesi daha anlamlı olur...Ben 3001 ve gaspari bcaa yı kombinliyorum ve çok faydasını gördüm...Bcaa spordan önce 3001 spordan sonra kullanıyorum...
Seninki daha iyi ben kendime göre ayarladım. Creatin kullanmıyorum su tutuyor diye...Glutamin idman sonrası için iyi ama elimde olmadığından böyle yaptım...Neredeyse aynı abi ama ben idman öncesi bcaa creatine sonrasi 2700 ve glutamine kullanıyorum.
Öneri derken weider 3050 alamiyorsan zaten gereksiz pahali dusunmeden kullan 3001 bence piyasadaki en iyi amino ki bunu weider megaforte kullanmis olarak soyluyorumevet yokmu onerısı olan
Öneri derken weider 3050 alamiyorsan zaten gereksiz pahali dusunmeden kullan 3001 bence piyasadaki en iyi amino ki bunu weider megaforte kullanmis olarak soyluyorum
Genelde bütün supplementlerin üstüne ayrı etiket yapıştırılıyor , sanırım mevzuaat gereğiarkadaşlar ben amino 3001 sipariş verdim. Geldi ancak üzerinde içindekiler kısmının üzerine ayrı bir sarı etiket yapıştırılmış diğer bilgiler aynı ama b6 miktarı 0.09 mg olarak geçiyor 1 tablet için. yani b6 daha düşük. Sizdede böyle normal etiketinin üzerine ek olarak yapıştırılmış eitket oldumu.