Universal Amino 3001

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.792
Bence aminoyla bcaa veya protein tozuyla bcaa kombin edilmesi daha anlamlı olur...Ben 3001 ve gaspari bcaa yı kombinliyorum ve çok faydasını gördüm...Bcaa spordan önce 3001 spordan sonra kullanıyorum...

Ben sadece spordan 15-20 dakika sonra 4 tablet tek seferde kullanıyorum. Spordan 1 saat önce kahve aspirin ve 15 dakika öncesinde de arginin içerikli nox alıyorum...Kilo 90 bu arada...Ardından bir rahatlama ve ağırlık çöküyor 45 dakika sonra iştahsız olarak yemek yiyorum...
Nox un faydası nedir acaba?

Nox un faydası nedir acaba?
Performans arttırıyor nox. Spordan önce alındığında damar genişlemesi ve kaslara daha bol kan akışı sağlıyor ve pump yani şişme etkisi yapıyor...Spor sonrası aldığın amino asitlerin daha hızlı kaslara ulaşmasına katkısı var...Kuvvet arttırımı da sağlar çalışma sırasında...

Performans arttırıyor nox. Spordan önce alındığında damar genişlemesi ve kaslara daha bol kan akışı sağlıyor ve pump yani şişme etkisi yapıyor...Spor sonrası aldığın amino asitlerin daha hızlı kaslara ulaşmasına katkısı var...Kuvvet arttırımı da sağlar çalışma sırasında...
Damar genişlemesi demissin hocam bi yan etkisi olmaz mı acaba?

2 hafta sonra arkadaşım ingilitereye gidecek ve amino asit aldırmayı planlıyorum mağlum fiyeat en az 2 kat daha ucuz sizce ne aliyım amnio asit olarak suan weider premium whey kullanıyorum ondada bcaa var bu arada kaliteli birşey arıyorum sıvı düşünüyorum

Arkadaşlar kayıt olalı 1 hafta kadar oluyor konu Nasıl açılıyor biri söyleyebilir mi aminoasit hakkında birsey sorucam başlık açma butonunu bulamadim

Bence aminoyla bcaa veya protein tozuyla bcaa kombin edilmesi daha anlamlı olur...Ben 3001 ve gaspari bcaa yı kombinliyorum ve çok faydasını gördüm...Bcaa spordan önce 3001 spordan sonra kullanıyorum...

Neredeyse aynı abi ama ben idman öncesi bcaa creatine sonrasi 2700 ve glutamine kullanıyorum.

Öneri derken weider 3050 alamiyorsan zaten gereksiz pahali dusunmeden kullan 3001 bence piyasadaki en iyi amino ki bunu weider megaforte kullanmis olarak soyluyorum

sağolun öneriniz için inceledim çok ekonomik oluyor ama çoktan eider amino 2200 aldım bunu bitirdikten sonra memmun kalmazsam tavsiye ettiğiniz ürünü deneyeceğim

arkadaşlar ben amino 3001 sipariş verdim. Geldi ancak üzerinde içindekiler kısmının üzerine ayrı bir sarı etiket yapıştırılmış diğer bilgiler aynı ama b6 miktarı 0.09 mg olarak geçiyor 1 tablet için. yani b6 daha düşük. Sizdede böyle normal etiketinin üzerine ek olarak yapıştırılmış eitket oldumu.

arkadaşlar ben amino 3001 sipariş verdim. Geldi ancak üzerinde içindekiler kısmının üzerine ayrı bir sarı etiket yapıştırılmış diğer bilgiler aynı ama b6 miktarı 0.09 mg olarak geçiyor 1 tablet için. yani b6 daha düşük. Sizdede böyle normal etiketinin üzerine ek olarak yapıştırılmış eitket oldumu.
Genelde bütün supplementlerin üstüne ayrı etiket yapıştırılıyor , sanırım mevzuaat gereği

Universal 3001 i 4. Kez kullaniyorum gercekten favori ürünümdür antreman gunleri 2+2+2 seklinde kullaniyorum ant olmayan gunlerde 2 tane

Ben 6 tableti de antrenmandan hemen sonra kullanıyordum iyi etkisi var.Kan şekerini hemen düşürüyor...Kas gelişimine faydalı ve çabuk toparlanmayı sağlıyor...Bcaa da kullandım gasparinin üstelik onu da 6 tablet aldım ama bunun etkini göremedim...

direk spordan sonra 6 tableti birden almak zararlı olmaz mı ya ben 2 önce 2 sonra alsam bile sanki ağrı yapıyor ya da psikolojik mi anlamadım

Back
Yukarı