bu ürünün 4.5kg çikolatalısını pazartesi aldım pazartesi akşam yatarken kullandım şu an cuma akşamı 4 gün oldu ürünün üzerinde ne yazıyosa o şekilde kullandım. yane spor yapmadığım günlerde de öğün aralarında 2 kez 4 kaşık yarım yağlı sütle tükettim ve kesinlikle kilo aldırıyo ama yememi hiç kesmedim öğün atlatmadım iştahım da yerinde. almadan önce bu formu okudum nerdeyse almaktan vaz geçicekdim ama alakası yok ne şekerli ne mide bulandırıyo ben memnun kaldım ama iştahsız kullanılıyosa ve üzerindeki tarife uyulmadan az veya bölerek kullanılıyosa kesinlikle bi verim alınamaz. ben 4 günde nerdeyse yarıya indirdim bu ürünü bitirmem toplamda 20 gün sürer. SAĞLIKLI SPORLAR DİLERİM...
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:17 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:01 ----------
BU ARADA: benden önce bu ürün hakkında yorum yapan webgsua, freax ve andromedaksk arkadaşların yorumlarına katılıyorum sanırım bu arkadaşlarda sporuna yeme içmesine ve kullanışına özen göstererek kullanmış olmalılar. Spor sırasında ayrıca bi güç ve enerji ben de görmedim ama istenirse bunun için başka takviyelerde almak lazım sanırım.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:17 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:01 ----------
BU ARADA: benden önce bu ürün hakkında yorum yapan webgsua, freax ve andromedaksk arkadaşların yorumlarına katılıyorum sanırım bu arkadaşlarda sporuna yeme içmesine ve kullanışına özen göstererek kullanmış olmalılar. Spor sırasında ayrıca bi güç ve enerji ben de görmedim ama istenirse bunun için başka takviyelerde almak lazım sanırım.