Ultimate Massive Whey Gainer

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.147
ben bu ürünü kullandım 1 ay dayandırdım 2kg olanını.şunu söyleyebilir, içimi hoş çikolatalısı güzel...tokluk hissi de vermiyo.fakat çok şekerli 90gr karbonhidratın 3de 1i şeker.o nedenle optimum almaya karar verdim...faydasını gördüğümü de söylemeden edemicem.1.5ayda 4kiloya yakın aldım...ama bunu sadece gainerla değil, muzumu, sütümü, makarnamı, bademimi eksik etmedim...

bugün aldım 150 ye 4.5 kilosunu seriosun kullandım ama tavsiye etmem igrenç bi mal bunun whey etkisi oldugu için whey e ayrıyetten para vermemek için bunu aldım inş bi faydasının görürüm seriosun 2.5 kilo bana bi ayda 1 .1.5 kilo aldırdı

bu ürün yağlanma yapıyormu,yoksa sadece yağlanmadan kas kütlesini geliştirmekmi amaç?böyle olsa bilene kullanımında yazan 4 ölçek yani 1 porsiyon antremandan önce ve sonra almak anca günlük protein ihtiyacını karşılıyor buda ürünün 2 haftada bitmesi demek,sizce sadece yüksek oranlı protein tozu almak daha mı mantıklı?

Adana'yı bilener varsa Amerikan Pazarı'ndan bu ürünü aldım.

Dışında koruma bantı yok, kapağı çevirince içinde SEALED FOR YOUR PROTECTION yazan koruma kağıdı var. Kağıt da dandik değil, sağlam bir şey. Ürün dışıyla, içindeki koruma kağıdıyla her şeyiyle iyi görünüyor.

Yine de ürün sahte mi değil mi nasıl anlaşılır?
Teşekkürler.

distribütör olduğu firmayı arayarak öğrenebilirsin..

ben bu urunu aldım ant. sonra ON wheyle karıstırarak (ikisindende 1er olcek olarak) içtim. etkisi olmadığını soylemiyorum ama bu aginer tarzı urunler dewamlı alınmadıkca kilo aldırmıyorlar.ben kilo almaktan ziyade karb olarak alayım dedim. o amaçla kullandım.

bende adanada oturuyorum ve daha önce amerikan pazarından alışveriş bende yaptım ürünler gerçek ondan şüpen olmasın ama tek sorun son kullanma tarihi onu silip tekrar yazıyor olabilirler ondan bende emin değilim işte :)

Bütün yorumlara okudum genel anlamda üründen memnun kalınmış, diyeceğim ben 1.71 boyunda 52 kiloyum evde kendi uyguladığım programı yapıyorum, besin deseteği olarak bu ürünü mü alsam yoksa kilo almada fazla etkili olan başka bi ürün önerirmisiniz...Birde ne tür yan etkileri var bu tarz ürünlerin etkileri olduğunu duyuyorum bu tarz ürünlerin ondan bugüne kadar almadın bu tarz ürünleri... Yardımlarınızı bekliyorum...

Bu ürünü bulabileceğim bir yer yok mudur? Hiçbir yerde stokta gözükmüyor. Oysa çok memnun kalarak kullandığım bir üründü.

Back
Yukarı