Merdonaldo
Üye
Kır pidesi galiba dediği
kır pidesinde 50gram kıyma olması imkansızKır pidesi galiba dediği
Kardeşim yemeğin ismine göre yorum yapıyorsun ve yeni başlamış birisi olduğun belli.Tabiki iyi bir vücut için haftanın çoğu öğününde temiz beslenmelisin ama arada bir pidedir,lahmacundur bunların zararı olmaz profesyonel yarışmacı hayatı yaşamak zorunda değilsin her gün.Yemeğin ismi önemli değil içindeki kıyma kırmızı et sonuçta ve içinde protein var.Bırak ya pide napcak lahmaunun aynııs
7 yılı bilgi açısından pek verimli geçirmemişsin o zaman.Çünkü makrolara değil yemeklerin isimlerine takılmışsın.Ne yenisi be 7 yıldır fitness yapiyom bu sitedeki çoğu insan 7 yıldır değil
kardeşim sapla samanı birbirine karıştırıyosunuz...burda çok uzman var..ellini sallasan uzmana çarpıyo...şimdi senin dediğin pizza muhabbeti...pizza karb ve kalori yönünden en yoğun yiyeceklerden biri ve temiz bir basit karb modeli. vucudun cok hızlı glikojen depolarını doldurmaya yeter...400gram bir pizzada 900 kalori vardır. senin dediğin musabaka öncesi artık adamın derisi cam gibi olmuş...diyetten iyice cekilmiş musabaka öncesi vucudu manüple etmek ve glikojen depolarını doldurup diyete devam edebilmek için böyle büyük 2 pizza gömebilirler...hee sen %15 yağ oranınla aynı şeyi yaparsan hayatın boyunca o estetik vucuda ulaşammasın..bu başlıkta tartişılan konu kır pidesi...adam herşeyi geçtim içindeki karb. yağ vs..hesaplamıo sadece proetinden bahsedio...bu arkadaş güzel demiş...o yüzden pide salonlarında hep göbekli abiler var...bu işi kuralına göre yapın...yapmıyorsanız boşa milleti yanıltmayın...pideyle dürümle lahmacunla bu spor yapılmaz...noktaarkadaşı kötüyelemeye hakkınız yok yinede. bir fikir sunmuş doğru olup olmadığı tartışılabilir elbette. ama ben 2 büyük boy pizzayı tek öğünde gömüp fitness yarışmasına hazırlanan insanlarda gördüm. pizzacı olarak çalıştığım zamanlarda. az beslenmek yerine kalori ve makroları uyarlamak gerekir. besin kalitesi kötü olsa bile makro ve kaloriler besin kalitesinden her zaman 1 tık daha öndedir. aç kaldığında yiyecek birşey yapamadığın zamanda yiyiceksin mecbur. bende yiyecek birşey bulamadığım zaman abuk sabuk nuggetlar cordon bluelar filan yiyorum bazen yapıcak birşey yok her gün gidip kilosu 40 tl olan kıymadan yiyemeyiz zaten günlük aldığımız maaşı bölsen 50 60 lira yapıyor ortalama. hadi beni geç ailemle yaşıyorum evi kira olup çocuk bakmaya çalışıp bir yandan da spor yapmaya çalışan adamlar ne yicek :/
ulan kası büyüten hacimlendiren karbonhidrattır aptal aptal konuşup adamın canını sıkmayın 2tlye 24gram protein nerde görülmüş saçma salak konuşup insanın canını sıkmayın 24gram protein olması için 100gram kıyma olması lazım o böreğin içinde senin yediğin kıymada 10gram var yoktur yediğin kıymada 2 3 gram protein var yani kısaca, işteyim ordayım burdayım herzaman beslenemem diyosanda git başka sporlara yönel, boş iş sporu değil vücut geliştirme emek harcaman çalışman güzel beslenmen lazım pideyle felan olacak iş değil o günlük 3000kaloriden aşağı alan adam ben bu sporu yapıyorum demesin zatenKası proteinin değil yiyeceğin yaptığını sanmak :/ Offf kime ne anlatıyorum ki... Ne mal adamlar var bişey demiyorum size cahillik diz boyu.