Ucuz protein kıymalı pide

Dışarı çıkmamışsınız hayatınızda işsiz herifler pide internette mi aranır? Pidematikte 1.75 bile var. Hemde gayet kaliteli. Aşağıya resmini koydum. İnsana yalancı cahil her bokun muamelesini yapıyorsunuz. Şurada ufak bi tavsiye verdim pişman oldum. 30 cm kollarınızla boş barın altında kalırsınız inşallah. Bir daha bu forumda kimseyle ne bilgi paylaşırım ne tavsiye veririm forum hesabımdan sonsuza kadar çıkıyorum. Çıkarken de kanıtlarımı buraya bırakıyorum. Allah belanızı versin.

Pidematikte satılan pideler (bu pidede 50g kıyma yok diyenin beynine...):
http://www.silivriliyiz.com/images/upload/DSC_0083.JPG
Pidematik fiyat listesi:
http://1.bp.blogspot.com/-xnBpjkcGsXg/UWlZkZYnn-I/AAAAAAAAACY/1webq3f1cMg/s1600/IMG_5531.jpg
Pidedeki protein miktarı diyetkolik (en güvenilir kalori ve makro sitesidir):
https://www.diyetkolik.com/kac-kalori/kiymali-pide/

istanbulda yaşıyorum, o fotoğraftaki pidelerin 10 tl den aşağı satıldığını görmedim, fiyat listesinde kapalı pide olarak gözüken pideler de 2-3 tl bir şey, kır pidesi diye geçiyor, içlerinde de 15-20 gram kıyma var. yine de tavsiye için teşekkürler

24 gr protein icin 100 gr yagsiz kiyma lazim
Yagsiz Kiyma en ucuz kilosu 40 tl
100 gr mi 4 tl
Yagi kirasi suyu tuzu unu pisirmesi calisanin maasi elektirigi vs desen en en ucuz 100 gr kiymali pide 10 tl falan olmasi lazim
Hadi surumden kazansin 8 tl

Bende bazen disarda yerim 8 tl falan olur tanesi o da mecbur kalirsam yerim
Onda bile kiymadan eser olmaz
Cogu et yaginda kavrulmus kiyma gorunumlu sogandir.
Cok dusunmeye gerek yok.
Ufak bir Matematik hesabi yeterli

Saygıdeğer arkadaşlarım;
Evet 2 liraya gerçek anlamda pide olmaz ,olsa o proteini içermez lâkin baltalayici şekilde yorum yaptığımız zaman bu başlıkta görüldüğü gibi bu spora yeni başlayan ya da iyi kötü bir yerlere gelmiş arkadaşlarımızı soğutuyoruz.Adam sorumluluk almak istemiş bir seçenek sunmuş.Sunmuş olduğu bu seçeneğin doğru olmadığını güzel bir üslupla anlatırsak daha düzgün olur.Haaa tecrübeli arkadaşlar kendi aralarında atışır.Ona alışığız biz de bazen tartışma ortasında kalabiliyoruz.Lakin bu arkadaşa haksızlık yapıldı gibime geldi.

arkadaşı kötüyelemeye hakkınız yok yinede. bir fikir sunmuş doğru olup olmadığı tartışılabilir elbette. ama ben 2 büyük boy pizzayı tek öğünde gömüp fitness yarışmasına hazırlanan insanlarda gördüm. pizzacı olarak çalıştığım zamanlarda. az beslenmek yerine kalori ve makroları uyarlamak gerekir. besin kalitesi kötü olsa bile makro ve kaloriler besin kalitesinden her zaman 1 tık daha öndedir. aç kaldığında yiyecek birşey yapamadığın zamanda yiyiceksin mecbur. bende yiyecek birşey bulamadığım zaman abuk sabuk nuggetlar cordon bluelar filan yiyorum bazen yapıcak birşey yok her gün gidip kilosu 40 tl olan kıymadan yiyemeyiz zaten günlük aldığımız maaşı bölsen 50 60 lira yapıyor ortalama. hadi beni geç ailemle yaşıyorum evi kira olup çocuk bakmaya çalışıp bir yandan da spor yapmaya çalışan adamlar ne yicek :/

Pidematikte kapalı pide oluyor onlar 2 tl yoksa resimdekini hayatta 2 tl ye alamazsın dostum.Bu arada pide kas mı yapar diye yorum atanlar gördüm,elbette her öğünde yiyemezsiniz ama arada bir yerseniz evet çokta zararlı bir şey değil ve içi bolsa (mesela annelerin içini hazırladığı pideler) kaslara faydalı olur protein miktarı olarak.

Bırak ya pide napcak lahmaunun aynııs
Kardeşim yemeğin ismine göre yorum yapıyorsun ve yeni başlamış birisi olduğun belli.Tabiki iyi bir vücut için haftanın çoğu öğününde temiz beslenmelisin ama arada bir pidedir,lahmacundur bunların zararı olmaz profesyonel yarışmacı hayatı yaşamak zorunda değilsin her gün.Yemeğin ismi önemli değil içindeki kıyma kırmızı et sonuçta ve içinde protein var.

arkadaşı kötüyelemeye hakkınız yok yinede. bir fikir sunmuş doğru olup olmadığı tartışılabilir elbette. ama ben 2 büyük boy pizzayı tek öğünde gömüp fitness yarışmasına hazırlanan insanlarda gördüm. pizzacı olarak çalıştığım zamanlarda. az beslenmek yerine kalori ve makroları uyarlamak gerekir. besin kalitesi kötü olsa bile makro ve kaloriler besin kalitesinden her zaman 1 tık daha öndedir. aç kaldığında yiyecek birşey yapamadığın zamanda yiyiceksin mecbur. bende yiyecek birşey bulamadığım zaman abuk sabuk nuggetlar cordon bluelar filan yiyorum bazen yapıcak birşey yok her gün gidip kilosu 40 tl olan kıymadan yiyemeyiz zaten günlük aldığımız maaşı bölsen 50 60 lira yapıyor ortalama. hadi beni geç ailemle yaşıyorum evi kira olup çocuk bakmaya çalışıp bir yandan da spor yapmaya çalışan adamlar ne yicek :/
kardeşim sapla samanı birbirine karıştırıyosunuz...burda çok uzman var..ellini sallasan uzmana çarpıyo...şimdi senin dediğin pizza muhabbeti...pizza karb ve kalori yönünden en yoğun yiyeceklerden biri ve temiz bir basit karb modeli. vucudun cok hızlı glikojen depolarını doldurmaya yeter...400gram bir pizzada 900 kalori vardır. senin dediğin musabaka öncesi artık adamın derisi cam gibi olmuş...diyetten iyice cekilmiş musabaka öncesi vucudu manüple etmek ve glikojen depolarını doldurup diyete devam edebilmek için böyle büyük 2 pizza gömebilirler...hee sen %15 yağ oranınla aynı şeyi yaparsan hayatın boyunca o estetik vucuda ulaşammasın..bu başlıkta tartişılan konu kır pidesi...adam herşeyi geçtim içindeki karb. yağ vs..hesaplamıo sadece proetinden bahsedio...bu arkadaş güzel demiş...o yüzden pide salonlarında hep göbekli abiler var...bu işi kuralına göre yapın...yapmıyorsanız boşa milleti yanıltmayın...pideyle dürümle lahmacunla bu spor yapılmaz...nokta

Kası proteinin değil yiyeceğin yaptığını sanmak :/ Offf kime ne anlatıyorum ki... Ne mal adamlar var bişey demiyorum size cahillik diz boyu.
ulan kası büyüten hacimlendiren karbonhidrattır aptal aptal konuşup adamın canını sıkmayın 2tlye 24gram protein nerde görülmüş saçma salak konuşup insanın canını sıkmayın 24gram protein olması için 100gram kıyma olması lazım o böreğin içinde senin yediğin kıymada 10gram var yoktur yediğin kıymada 2 3 gram protein var yani kısaca, işteyim ordayım burdayım herzaman beslenemem diyosanda git başka sporlara yönel, boş iş sporu değil vücut geliştirme emek harcaman çalışman güzel beslenmen lazım pideyle felan olacak iş değil o günlük 3000kaloriden aşağı alan adam ben bu sporu yapıyorum demesin zaten

bu sporun ne kötü beslenmeyle nede iyi beslenmeyle doğrudan ilgisi yoktur iyi beslenirseniz elbette 1 adım avantajlı olursunuz
ancak en önemlisi devamlılıktır burda bir çoğunuz yazıyorsunuz şu kadar kalori şu kadar karbonhidrat şu kadar protein alıyorum falan sonra bir bakıyorsun bu adamlar 6 ay sonra sporu bırakmış ee noldu hani o kadar hesap kitap yapıyordun ne oldu şimdi spor bile yapmıyorsun, ki şu konuda yorum yapanların bir kısmı çok yakın zamanda sporu tamamen bırakacak çünkü istatistikler bunu söylüyor
devamlılığın olduğu sürece zaman gelir kötü beslenirsin zaman gelir iyi beslenirsin zamanla vücut dengesini kurar devam eder
siz 1 ay iyi beslenince süper bir vücuda kavuşmayacağınız gibi 1 ay kötü beslenince de kaslarınız erimeyecek bu spor devamlılıkla ilgilidir

bu arada o pidelerin içinde ahım şahım bir besin değeri olmadığını herkes biliyor bir seçenek sunmuş işte arkadaş isteyen yer isteyen yemez

Pideyle ,lahmacunla vücut yapılır yapılır da hangi pide ve hangi lahmacunla?2 liralık pide olsa olsa fırın ekmeği olur.Haaa arkadaşı kötülemiyorum dediğim gibi bir seçenek sunmuş doğru ya da yanlış.Bir de içinde 50 gr protein dahi olsa basit.şeker olan pide ekmeğinin insulini 20 dk içerisinde tavan yaptıracağını ne var ne yok depolattiracagini unutmayalim.Pide ve lahmacunla beslenenlerin vücudunun yağ oranı %15 lerin hayli yukarisinda olur.Bu da kişiyi estetiklikten oldukça uzak tutar.

Ohhhhhh, tum tartismalardan bagimsiz, simdi bi kiymali yumurtali pide olsa da yesek

Nasil canim cekti anlatamam :)

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk

Back
Yukarı