Twinlab % 100 Whey Protein Fuel

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasil ?

• Total voters
    434
ürün 1 haftadır elimde ve kullanıyorum. Performans yönünden bir şey soylemek için erken, gelelim tat konusuna elimde çikolatalı var. Tadı çok iyi degil çok ta kotu degil. İnsan alısıyor gidiyor diyelim :) Ayrıca sütle karısımı o kadar da iyi degil. Suyla daha iyi karısıyor. Bazı protein tozları vardır sütle içince cok iyi suyla içince igrenc bi tadları vardır. Bu cok ilginç suyla daha güzel gibi geldi bana. Şimdilik görüşlerim bu kadar diyelim :)

twinlab

fiyatına göre türevindeki protein tozları ile kıyaslanınca oldukça başarılı..değerleri eklediğim resimde görüldüğü gibi

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 773
Şimdi bu ürünün ölçeği hakkında sonuç nedir?
Elimdeki ürünün ölçeği çok büyük geldi bana.

yaklaşık 1 aydır twinlab vanilyalı ürünü kullanıyorum ve faydasını gördüğüm inkar edilemez bir gerçek.
Tadı iç bayıcı geldiği için muz ile karıştırıp içiyorum. Fakat son zamanlarda kabızlık problemi başladı. Muz ile protein tozunun içindeki bir maddenin tepkimeye girip böyle bir sonuç verdiğini düşünüyorum. Diğer kullanan arkadaşlarında başına böyle bir şey geldi mi bilmek istiyorum. Başka bir protein tozu kullanan arkadaşta muzla karıştırdıgında kabız olduğunu fakat muz ile karışımı kestiginde düzeldiğini belirtti. Bugünden itibaren muzu keseceğim. Bakalım nasıl olacak? Eğer devam ederse ürünü değiştirmek zorunda kalacağım. Daha önce GNC kullanmıştım ve muz ile karıştırdığımda sorun olmuyordu.

öncelikle merhaba
body'e başlayalı 6 ay olmak üzere ve protein tozuna başlama vaktinin geldiğini düşünmekteyim.bulk dönemine girdim sayılır fakat kararsız kaldığım nokta protein tozu hakkında.bu markaya herkes iyi demiş ama optimum mu alsam diyorum bir yandan da ****** optimumu shakerla 165ten veriyor buda pahalı bir fiyat.onu alacağına insanın az daha para ekleyip nitrotech alası geliyor :D internette bir sitede 135 liraya twinlab buldum fakat kararsızım orjinal ve güvenilir midir diye sahtecilik bu işte de ilerledi.bir de burası belki yeri değil ama ultimate'in wheyleri hakkında görüşleriniz nelerdir

1 ay boyunca antremandan sonra 1.5 yatmadan önce 1 kullandım çok başarılı olduğu söylenemez ama kesinlike tadı mükemmel

Bence gelen son zamlara rağmen Twinlab fiyat-performans olarak alınabilcek en mantıklı markalardan birisi. Optimum uçurmasa bu kadar tercihim optimum olurdu ama kesinlikle Twinlab'ın bir eksik yanı yok.

Aynı yerde Gaspari Myfusion 140 TL ...
Twinlab a vereceğim paraya MYfusion u tercih ederim...

Ama bence ikisi aynı şey değil. Gaspari Myofusion salt Whey değil kompleks bir ürün o yüzden bana göre kullanum şekli farklı olmalı mesela Twinlab antrenman sonrası olabilir ama Gaspari uyumadan önce ya da off günde veya sabah uyanınca olur. Benim fikrim bu.

Ama bence ikisi aynı şey değil. Gaspari Myofusion salt Whey değil kompleks bir ürün o yüzden bana göre kullanum şekli farklı olmalı mesela Twinlab antrenman sonrası olabilir ama Gaspari uyumadan önce ya da off günde veya sabah uyanınca olur. Benim fikrim bu.

Myfosuion kompleks bir protein ama değerler olarak twinlab tan daha üstün...

Kaldı ki twinlab bu son zamdan sonra tercih sıramda en son listede...
Onun yerine universal , ultimate gibi daha kaliteli wheyler tercih edilebilir ...

Ben konuya maddi açıdan yaklaştım , çünkü konumuz twinlaba gelen zamdı ..

twınlap whey ıle myfusıon evet farkıldır belkı bırı karısım sonucta ma su da vra myfusuıon bıyolojık deger olarak cok cok daha ıyı bır dgere sahıptır

twınlap bu parayı haketmıyor bence

ama myfusıon 140 tl verılır cunku bıyolojık degerı gercekten cok yukarda bır urun

konsantre whey ıle kayaslanamz bıle

Arkadaşlar, iki kutu 2.3 kg lerden kullandım, fazla bir fayda görmedim yani diğer protein tozlarından fazlasını arıyorsanız boşuna... Ben de daha iyi bir whey arıyorum şu an.

1.5 sene önce bi kullanmıştım iherb vasıtasıyla orta karar bir ürün bence , 3 hafta öncede fiyatını uygun buldugumdan 5lb olanını 100tlye aldım arada gaspariyle karıştırıyorum

Son düzenleme:
Bu ürünün farklı kutuları var mı? Bir iki sitede maviyle yazılan mass yazısı yoktu. O yazı yazmayan ürünler sahte mi? Renk aynı koru gri

Back
Yukarı