Triseps gelişimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rukas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rukas

Üye
7.Ayımdayım 80 Kilo soğuk 39.5cm kol var.
Trisepslerim gelişiminden menmun değilim yeni program hazırlamaya çalışıyorum .. hangi hareketlerin tam olrak nereye vurduğunu bilmiyorum.
Biceps ile beraber çalısıyorum hacime yönelik bir program hazırlamaya çalısıyorum. önerilerinizi bekliyorum. teşekkürler:)

Hangi hareketin tam nereye vurdugu hakkinda forumda pek bilgi yok tricepsi pek önemseyen yok forumda. Halbuki tricepsi gelistirseler göguste ne güzel gelisecek :( benimde tricepsler zayif forumda pek bilgi bulamadim bu konuda ama bildiklerimi yaziyim yinede.

Bench dips kesinlikle yap programinin başına koy. 4 set yapabilirsin mesela. Bu harekette setleri yüksek tutmak iyi oluyor. Bench dips genel olarak tricepsi etkiliyor. Close grip bench press tricepsin yandaki başini etkiliyor. Kola yandan bakinca kıvrım şeklinde olan yeri. Enseye dumbell extension uzun başi etkiliyor. Deneyimli bir abimden ögrendigime göre kolu kafana yakin yada yapısık tutarsan arkadaki en kısa başi da calistirir ve hareket daha zorlu olur demişti harbiden öyle hissediyorum ben. Heralde diğer extensionlarda uzun başi etkiliyor diye biliyorum skull crusher vs. Push downlar hakkinda bilgim yok evde calisiyorum.

Back
Yukarı