Triceps Antrenmanı

Volkan26

Üye
Arkadaşlar 4.ayımdayım 5.aya girmeden yeni triceps antrenmanına geçmek istiyorum şuan uyguladığım program:
Triceps Pushdown
Lying Triceps
Bench Dips

Yeni programımda sizce neler olmalı aklımda
Close Grip Bench Press
Rope Push-Down
Dumbell Kickback var sizce nasıl olmalı ?

Triceps'i şekle sokmak istiyorum açıkçası şuan uyguladığım set sistemi normal set yani 3x10 2 hafta sonra piramit sistemine geçeceğim

Tricepsi şekillendirmek icin kickback iyi bir hareket ama genel bir triceps kütlesi olmadan bişye yaramiyor o hareket. Piramit yapcaksan 8 tekrardan asagi inme tricepste. Rope pushdown yerine dencline skull crusher ekleyebilirsin kickback yerine de bench dips olabilir iyi pump yapiyor

Bench dips neredeyse 1 aydır triceps için uyguladığım hareketlerden arada vücudu şaşırtmak lazım değilmi o nedenle hareketleri değiştirmek istiyorum

anladım şuan programı değiştirmek istiyorum triceps dipsi şuan için düşünmüyorum.
Close Grip Bench Press
Decline Skull Crusher
Bench Dips mi diyorsun şimdi sen?

Bench dips değilde gogus icin yapilan dipsi dik durarak triceps icin yapabilirsin. 2 sinide yapmak istemezsen 1 tane izole hareket ekleyebilirsin

Ben aslında arka kola kütle katmak istiyorum daha sonra seninde dediğin gibi şekle sokulur kütle için önerin nedir?

Tricepsin temel hareketlerine odaklanacaksin o zaman. Close grip bench skull crusher ve dips , extension hareketleri gibi.

Bench dips ( ağirlıkla) yada normal dips
Close gril bench press
Skull crusher ( dencline öneririm) bu şekilde olabilir[DOUBLEPOST=1397927607][/DOUBLEPOST]Dipsi sona alabilirsin

Ben ilk yapiyorum öneririm ama sen bilirsin. Tricepsin geneline kan pompalayip ısındırır. 4 set yapabilirsin 1 set 20 25 tekrar boşta. 3 set de kucaginda agirlikla.. Sondada yapabilirsin ama gücün yetmeyebilir agirliksiz yapmakta pek etki göstermeyebilir.

Bench Dipsi zaten en az 15kg ağırlıkla yapıyorum ancak piramit uygulamayı düşünüyordum dediğin gibi 20-25 tekrar çok değilmi bir sette gerçi amaç kan pompalanması ve tricepsi ısıtmak ama

Back
Yukarı