Ama biceps in yanında az kalıyor sanki.bu program yeterli hatta dips ile pushdown bile yeterli olur pushdownda drop set yaparsın
3 hareket az geliyo ama hani kolun böyle patladığını hissedersin ya o olmuyo 3 harektte onun için 4 hareket yapıyorumbicepse 3 hareket yeterli olur şöyle yapabilirsin
Barbell curl
incline curl
Hammer curl
veya barbell curl,hammer curl concertration curl
Yanlis bilgilendirme olmasin lutfen drop set yeni baslayanlar icin uygun degildir[DOUBLEPOST=1442300791][/DOUBLEPOST]bu program yeterli hatta dips ile pushdown bile yeterli olur pushdownda drop set yaparsın
Kucuk kas gruplari icin 2-3 hareket yeter extra bir seyler yaparsan yararini degil zararini gorursun. Ayrica drop set yeni baslayanlar icin uygun degildir. Salon hocan hakkinda biraz daha arastirma yap bence. Sevgiler bol sans.Ama biceps in yanında az kalıyor sanki.
Biceps program
6.12 barbell curl
4.12 +2. drop set Scott curl
4.12 incline curl
4.12 hammer curl
Drop setin ne gibi bi zararı olabilir? Ben tam drop set gibi yapmıyorum Scott curl de 12 tekrar çıkartamadığım için 8 tekrar sonra öbür dambılka 5 tekrar gibi yapıyorumYanlis bilgilendirme olmasin lutfen drop set yeni baslayanlar icin uygun degildir[DOUBLEPOST=1442300791][/DOUBLEPOST]
Kucuk kas gruplari icin 2-3 hareket yeter extra bir seyler yaparsan yararini degil zararini gorursun. Ayrica drop set yeni baslayanlar icin uygun degildir. Salon hocan hakkinda biraz daha arastirma yap bence. Sevgiler bol sans.
O yaptigin tam bir drop set olmuyor zaten ama benim demeye calistigim su drop set genellikle definasyon donemlerinde tercih edilir ve drop set zorlayici oldugu icin ara verilerek yapilmasi gerekir ( 2 hafta yapip 1 hafta ara vermek gibi drop sete ). Genellikle plato donemlerini asmak icin kullanilir drop set cunku drop sette daha fazla kas fiberi uyarilir ve pump etkisi daha guclu yasanir. Sen daha yeni baslamissin bu spora daha platoya ulasmana epey bi zamanin var. Iyi calismalar.Drop setin ne gibi bi zararı olabilir? Ben tam drop set gibi yapmıyorum Scott curl de 12 tekrar çıkartamadığım için 8 tekrar sonra öbür dambılka 5 tekrar gibi yapıyorum
Ever bende onun için bi zararı olmayacağını düşünüyorum . Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler son olarak biceps programımdan hangi hareketleri atmalı hangi hareketleri eklemeliyim? Bu programı yaklaşık 2 haftadır yapıyorum ciddi yararını gördüm . Teşekkürler sevgilerDrop setin ne gibi bi zararı olabilir? Ben tam drop set gibi yapmıyorum Scott curl de 12 tekrar çıkartamadığım için 8 tekrar sonra öbür dambılka 5 tekrar gibi yapıyorum