Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar yaşım küçükte biraz biceps çalışmıyorum dambıl boyumu küçültür die. Tirceps kaslarını şınavla azda olsa belirginleştirmek istiyorum . Şınav ağır geliyor yarım şınav çekiyorum. Şu dizlerimiz yerde ayaklarımız havada olandan onun için bir program yazarmısınız? Böle 3 haftada sonuç almak istiyorum siz yazın. hyper_weightlifter
bellıkı yasın cok ufak nasıl sınav cektıgını anlıyamadım zaten tam cekemıyormussun en ıyısı hıc baslama yanı 1 sene sınav ceksen bıle bırsey olmaz dedıgın gıbı ayrıca dambıl boy kucultmez..
ABİ YANLIŞ ANLAMIŞSIN ŞINAV ÇEKIYORUM KÜSRATLI ÇEKEMIYORUM. YANİ 20 25 TANE DEİL RAHAT 5 TANE ÇEKIYORUM ŞINAV 10 A KADAR ÇEKERKEN ZORLANIYORUM O YUZDEN YARIM ŞINAV DEDİM YETERKİ PROGRAM OLSUNDA YAŞIM 15 BU ARADA Bİ YOL GÖSTERİN. DAMBIL VARDA EVDE YAŞIMA UYGUN DEİL 10 KG DAMBIL VAR hyper_weightlifter
arkadaşım 5 tane rahat çekebiliyomussun her gün 5 tane çek yavaş yavaş artır ilerde iyiki yapmışım diyeceksin bunların yorumlarına bakma şınav iyidir iyidir mesela bir hafta her gün 5 şına v bidahaki hafta her gün 7-8 şınav gibi falan yada her gun bir sayı artır yani ilerde body yaparken kolaylık sağlar hemde yaşın küçük olduğu için şınavla 3 haftada şekil almak zor eniyisi bi dövüş kulubüne yazıl
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 08:45 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08:43 ----------
yaşın 15 diyonda benimkide 15 ama body yapıyorum ara ara bende çok küçük sandım ben 30 şınav çekebiliyorum D
acı yok rocky savaş ne kadar zorsa zafer okadar tatlıdır
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 08:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08:45 ----------
Boy 1.65 Cm Tmm 6 Şınav çekıym günde . 3 set yaaprm 1 hafta devam ederım sabah öle akşam sabah 6 öğlen 7 akşamda 8 çekerim 1 hafta devam ederm öle arttırırım 2.haftada tamam bench_O