TRİCEPS SHORT HEAD KASINI CALİSTİRACAK İZOLE HAREKET VAR Mİ ?

Evet arkadaşlar bilhassa bu işlerde yol almışaarkadaşlara soruyorum . Dirsekten başlayıp tricepsin long head ve medial head kasının ortasına kadar uzanan short head kasını (triceps kısa bas) izole olarak çalıştıracak hareket var midir ?

Beyler yok mu su soruya cevap verebilecek bir flexor bir wrestler bir schxw... Tricepsin kısa başını ve medial head orta başını çalıştıracak izole hareketler var mi ? Neredeyse yaptığım tüm hareketler uzun başa vuruyor

short head biceps te geciyor dedigin lateral yan kisim heralde en kolayindan rope pushdown yapabilirsin

Tricepsin yan başını soruyorsan at nalı şeklini veren , tüm pushdown egzersizleri. Tüm triceps egzersizlerindede çalışır ama pushdownlarda öncelikli çalışır[DOUBLEPOST=1408021740][/DOUBLEPOST]Ha dediğin yer herhalde bu değil. Küçük başı soruyorsun onu çalıştırmana gerek yok zaten bütün press hareketlerinde çalışıyor ( bench press incline press dumbell press ve bütün omuz presslerde). Ayrıca bütün triceps egzersizlerndede.Zaten çok ufak olduğundan bunlar yetiyor ayrı olarak çalıştırmana gerek yok ama illa çalıştırcam diyorsan close grip bench press o başı çalıştırır öncelikli olarak[DOUBLEPOST=1408021864][/DOUBLEPOST]Ha birde hocam şöyle bişey demişti bi ara. Bu tek el dumbelle ayakta french press hareketini yaparken dirseğini başına yakın tut yapışık vaziyette olsun nerdeyse. Buda küçük başı daha fazla çalıştırır hareket esnasında

Sana adamsın demek istiyorum yanlış anlamazsan çünkü tam aradığım cevabi verdin ben kolun bütün kısmının kalın olması taraftariyim bazıları yukariyi baya bi kalinlastirirken dirsek kısmını ihmal ediyor o kısım ince ve güçsüz kalıyor . Tabi bu tercih meselesi ama gerek forearms gerekse kolun alt ve üst kısımlarının gerekli kalınlıkta olması gerektiğini düşünüyorum .Tekrar teşekkür ederim kardeşim sagol

bu hareket medial head kasini calistiriyormu ben onu laterial die biliyordum peki lateral head (yan) ne onerirsiniz[DOUBLEPOST=1417700683][/DOUBLEPOST]bi de kac hareket yeterlidir triceps icin 3 mu 4 mu ?

Back
Yukarı