Toz Yok Gelişme Yok

Protein tozu düşmanı olarak görebilirsin bir zararı yok alınacak bir durumda yok ;)

Kimseye kullanma demiyorum kullanmasalar daha iyi olur tabi ama illa vucutu ihticay duyuorsada doktor kontrolunde kullansınlar... Vg hocaları tavsiyesi ile değil..

kuyuya biri taş atmış çıkartmaya çalışıyoruz :) komik ...

Pulbiber072@ Ben toz almıyım iyi beslenıyım dinleniyim toz alan arkadasda ıyı beslenıp iyi dinlensin aramızda fark olmayacaksa neden bu tozlara yuzlerce para oduyorsunuz ???

Arada kas kutlesı olarak fark oluyor demem niye rahatsız ediyorki ?

Arkadasım kendısı kullanıyor kesın fark oluyor dıyor onamı ınanıcam size mi ?

Ya ben mi anlatamıyom sen mi anlamıyorsun ?
Bak sen antrenman yaptın mı spordan çıktın eve gittin tavuk pilav yedin bunlar sindirilene kadar kas yıkımı çoktan olmuş olur ve kas yapman biraz daha zorlaşır.
Whey protein tozu hızlı sindirildiği için kullanılır adam bunu kullanınca antrenmandan sonra kas yıkımını engelliyor aranızdaki fark bu.
Ayrıca sende amma abarttın yok 5 sene filan adam bir gün steroid ile antrenmana çıksa sen ona artık ömür boyu dersin.

Arkadaşlar adam ezberlemiş onu daha değiştiremezsiniz boşuna yorum atıp uğraşmayın kıskançlıktan çatlıyor psikolojide bastırma denilen bir yöntem var onu kullanıyor kendini rahatlatmaya çalışıyor.Protein tozu ilaç değil ki sağlık bakanlığından onay alasın.Oda bir gıdadır.Gıdalarada tarım ve köyişleri bakanlığı onay verir.Gelişiminden memnun değilsen yazarmısın programını.Programını ne sıklıkla değişiyorsun onuda yazarmısın

bence doğal ürünler tüketmeli
mümkünse protein ihtiyacını bol et ve soya tüketerek sağlamalı
böylesi daha sağlıklı olur

Back
Yukarı