Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bikac saat once denedim, kesinlikle cok lezzetli. Tavsiyem yerken bol limon sikmaniz ve definisyon gibi bir durum yoksa biraz tuz atmaniz iyi oluyor.
Artik bikac gunde bir oglen yemegim belli oldu
Light ton yerine normal ton kullanabiliyormuyuz çünkü dardanelin tonları gerçekden çok pahalı yiyebildiğim tek ve lezzeti yerinde ton a101 de satılarn wawa ton 2x160gr=5tl ama dardanelin 2x160gr+yanında 80gr hediye ediyorlar 9tl wawanında light tonu yok malesef?
Peki bu malzemelerden yaklaşık olarak kaç porsiyon çıkıyor
500gr yulaf + 4 kutu ton. gözüme çok geldi. deneyen arkadaşlar yazabilirler mi kaç porsiyon çıkıcagı hakkında
tesekkurler.
Birde ilave olarak 4 kutu 90gr.lık ton mu yoksa 160gr'lık ton mu
Az önce akşam yemeği olarak yağsız fırında yaptım , 160 gram light ton balığı + 125 gram yulaf ezmesi + 1 yumurta + karabiber vs. kullandım gayet yeterli 5 adet köfte çıktı. Doğrusu beklemediğim derecede lezzetliydi çok teşekkürler
PS: Nasıl olur bilmiyorum ama üzerine son bir dakika kaşar koyarak daha da lezzetli hale getirebiliriz.
Son olarak acaip doyurucu
ben 160 gramlık ton +50 gram yulaf kullanıyorum+ 1 yumurta karabiber+soğan+ maydanoz vb. genel tarifte her şey aynı bu sefer 500 gram yerine 200 koyuyorum 4 öğünlük çıkıyor. Diyette olduğum için yulafa abanmıyorum
arkadaslar merhaba, tarif cok guzele benziyor size sormak istedigim, nerdeyse her gun sabahlari gidiyorum ogle de belli bir ara oluyor, o aralarda yemekhanede yemektense kendim bir seyler hazirlayip goturmek istiyorum. Bu tarif kac gun dayanir ? Ertesi gun yenilebilir mi bozulur mu?
Yaptıktan sonra kaba koyup dolaba at, 3 gün içinde tüketiyorum ben herhangi bir şey olmadı. Yanıma alıyorum yiyeceğim kadarını gerisi dolapta...
C6603 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Valla ben buzlukta 1 hafta sonra yedim olmadı bir şey , zaten buzlukta ne olacak. Ama yanına aldığında problem olabilir , soğan falan da koyuyorsan o da çabuk bozulabiliyor. Balık da koku yapıyor , öğlenleri arada götürüyordum. Bir bozulma ,bozma durumu olmadı ama ağır bir kokusu oluyor tuzlu balık gibi
Ancak bugün yapabildim, malzemeleri az kullandim tavada yaptim, gercekten cok lezzetli ve hafif oldu. Ustune limon sikildiginda cok daha lezzetli hale geliyor. Kesinlikle deneyin!
Valla bu topigi yeni gordum ,
Ve 20 dakikada hazirladim
Ben tek bir ton baligi 50 gram yulaf unu bir buyuk sogan, 1 kasik zeytinyagi ,2 cay kasigi sarimsak tozu, 2 cay kasigi aci biber (yumurta ve maydonuzu unutmusum)
mixer le karistirdim 4 orta boy koftem oldu, ve tavada kizarttim
iki sini daha yeni mideye indirdim , arkadaslarin tavsiye ettigi gibi limonla beraber daha bir mukemmel oldu .
Bu kofte receptini sunan arkadasa cok tesekkurlerrr
Arkadaslar diet zamanimda genellikle tercih ettigim bir yemegi sizle paylasmak istiyorum.
Malzemeler
1 paket yulaf
4 kutu light ton
1 bas sogan (rendelenmis)
maydanoz
1 yumurta
karabiber.
Arkadaslar bu malzemeleri derin bir kasede iyicene yoguruyoruz, daha sonra kofte sekli vererek gerek firinda gerek izgarada pisiriyoruz. Pisince ustu (sarariyor) kabuk kivamina geliyor ici daha yumusak kaliyor. Ustune limon sikip yenilebilir. Soguk sekildede guzel oluyor. Hem guzel protein hemde temiz carb almis oluyoruz boylece. Yanimizda atistirmalik snack gibide tasiyabiliriz.
Çok ilginç bir tarif, haftalık programıma ekleyeceğim. Bu tarifini ayrıca Home & Cook Tv'deki ramazan boyunca süren yarışmaya gönderebilirsin. Çok güzel hediyeleri var. Ben de kendi tarifimle katıldım http://www.homeandcooktv.com/