Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ton balığı yerine pazardan çiğ balığı haşlayıp koysak nasıl olur acaba?
malum ton balığı epey masraflı ve de köfte yapmaya gerek kalmadan direk de yenebiliyor.
denedim ,eve gelince kollarım tutmadığı için anneme yoğurttum,kıvamıda harika oldu yumurta sayısını artırmalısınız.
Tadı'da harika yanında yagsız ayran ile yedim,yedim yahuuu
Harika,Bana bişiler oldu çok sevdim
hoco naptiniz siz ya bu kofte cok guzel denedim parmaklarimi yedim. gerci onca tatsiz sey yedikten sonra bu tarifi gonderdigin icin tesekkur ederim arkadasim
Arkadaslar diet zamanimda genellikle tercih ettigim bir yemegi sizle paylasmak istiyorum.
Malzemeler
1 paket yulaf
4 kutu light ton
1 bas sogan (rendelenmis)
maydanoz
1 yumurta
karabiber.
Arkadaslar bu malzemeleri derin bir kasede iyicene yoguruyoruz, daha sonra kofte sekli vererek gerek firinda gerek izgarada pisiriyoruz. Pisince ustu (sarariyor) kabuk kivamina geliyor ici daha yumusak kaliyor. Ustune limon sikip yenilebilir. Soguk sekildede guzel oluyor. Hem guzel protein hemde temiz carb almis oluyoruz boylece. Yanimizda atistirmalik snack gibide tasiyabiliriz.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:06 ----------
Arkadaşlar yukarıda yazmış olduğum mesaj alıntıdır, şahsıma ait değildir. Onu belirtmeyi unutmuşum, Mesajın sahibi gibi yazmışım pardon )
Bu tarifi ben de denedim ama sonuç hüsran oldu. 500gr yulaf içine 4 kutu ton balığı az geliyor ve bu malzemeleri hamur kıvamına getirip yoğurmak tam bir işkence oldu çünkü ne yaparsanız yapın kuru kalıyor. Pişirme konusunda da pek başarılı olamadım. 2-3 tane mecburen yedim geri kalan koca malzemeyi dökmek zorunda kaldım.
Kısacası yapması da yemesi de pek pratik olmayan bir tarif