balık artıklarından yapılan ton balığını ucuza temin edebilirsin ama firmaların siyaset içinde patronları olunca ben içeriklerine ve denetlemelerine inanmıyorum.bu yüzden biraz daha fazla ödeyip 6,5 liradan alaeddin marka ton balığı alıyorum.kesinlikle aşırı koku yok,tadı süper ve kıyma şeklinde ince parça yok.
mesela?dardanelin ürünleri internet üzerinden baya ucuz alabilirsiniz.
mesela ben geçen gün 800 gr dardanel ton balığını 15 liraya aldım siteden kargo bedava süzme ağırlığı 520 gr. marka fiyat olarak baktığımızda şu an harika diyebilirim.mesela?
sürekli tavuk boğuyor bir süre sonra haftada 1-2 yerim mutlakaçok pahalı bea yemiyorum ben tavuk daha ekonomik geliyor canım cok cekerse eminonune gider balık ekmek yerim
valla box var bro patates kızarttım çayla keyifsürekli tavuk boğuyor bir süre sonra haftada 1-2 yerim mutlaka
balık artıklarından yapılan ton balığını ucuza temin edebilirsin ama firmaların siyaset içinde patronları olunca ben içeriklerine ve denetlemelerine inanmıyorum.bu yüzden biraz daha fazla ödeyip 6,5 liradan alaeddin marka ton balığı alıyorum.kesinlikle aşırı koku yok,tadı süper ve kıyma şeklinde ince parça yok.
tadı nasıl bro hıc yemedim konserve balık orjinal balık tadı var mıDostum 6.5 lira ile 5.25 lira arasındaki fiyat farkı uçurumları teşkil etmiyorbende mesajını okurken 5.25 ucuz diyipte daha pahalı bi marka söyleyeceksin sanmıştım. A101 de wawa iri parçalı ton balığı var dardanelin fabrikası A101 e fason ürettiği için isim değişkliği yapmış yağını süzdükten sonra harkülade yenebilecek bi balık...
Kardeşim ilk aldığımda bende biraz tereddütte kalmıştım. Ancak pahalı markaların aksine tadı çok güzel tabi biz yağını süzüp bi de ardından biraz yıkadıktan sonra yiyince (spor aşkınatadı nasıl bro hıc yemedim konserve balık orjinal balık tadı var mı
şimdi markete ineceğim cadde uzerınde 7 tane market var bim dia a101 falan fistanKardeşim ilk aldığımda bende biraz tereddütte kalmıştım. Ancak pahalı markaların aksine tadı çok güzel tabi biz yağını süzüp bi de ardından biraz yıkadıktan sonra yiyince (spor aşkına) biraz yavan oldu ama yinede yenilebilir bi tat ayrıca bazı arkadaşlar başka markalarda sürekli kılçık filan çıkıyor dedi ama ben ne zamandır bu markayı tüketiyorum bunda öyle bi sorun yok fiyatta çok iyi 2x160gt 5.25 tl
bide bro süzünce yıkayınca kaç gram protein kalıyor wawa da 30 gram falan çıkıyor muKardeşim ilk aldığımda bende biraz tereddütte kalmıştım. Ancak pahalı markaların aksine tadı çok güzel tabi biz yağını süzüp bi de ardından biraz yıkadıktan sonra yiyince (spor aşkına) biraz yavan oldu ama yinede yenilebilir bi tat ayrıca bazı arkadaşlar başka markalarda sürekli kılçık filan çıkıyor dedi ama ben ne zamandır bu markayı tüketiyorum bunda öyle bi sorun yok fiyatta çok iyi 2x160gt 5.25 tl
30 gr yok ama 24 gr civarı protein var o da yeter sanırımşimdi markete ineceğim cadde uzerınde 7 tane market var bim dia a101 falan fistanalayım bende farklı protein kaynağı olsun bana arada teşekkürler[DOUBLEPOST=1402238575][/DOUBLEPOST]
bide bro süzünce yıkayınca kaç gram protein kalıyor wawa da 30 gram falan çıkıyor mu
aldım a101 den 1 paket vava bakalım yarın yiyeceğim salataya harmanlayıp değişiklik olsun eyvallah30 gr yok ama 24 gr civarı protein var o da yeter sanırım![]()