Oqi
Üye
Yağını süzmeyi unutma istersen birazda suyla yıkamayı dene yağ oranı nerdeyse hiç kalmıyoraldım a101 den 1 paket vava bakalım yarın yiyeceğim salataya harmanlayıp değişiklik olsun eyvallah![]()
Yağını süzmeyi unutma istersen birazda suyla yıkamayı dene yağ oranı nerdeyse hiç kalmıyoraldım a101 den 1 paket vava bakalım yarın yiyeceğim salataya harmanlayıp değişiklik olsun eyvallah![]()
aynen öyle yapıcam ardından rokalı havuçlu naneli soğanlı domatesli kıvırcıklı salatalık derken güzel bi salatayla harmanlayıp bakalım yarın mideye kısmetseYağını süzmeyi unutma istersen birazda suyla yıkamayı dene yağ oranı nerdeyse hiç kalmıyor
Kepekli makarna ile de güzel gidiyoraynen öyle yapıcam ardından rokalı havuçlu naneli soğanlı domatesli kıvırcıklı salatalık derken güzel bi salatayla harmanlayıp bakalım yarın mideye kısmetse![]()
onu bulamadım anca migrosa gitmem lazım öyle de yapacağım teşekkürler siz nerden alıyorsunuzKepekli makarna ile de güzel gidiyor![]()
Geçen A101 de indirim vardı filizin kepekli makarnası 1.15 den satılıyordu bol miktarda aldım...onu bulamadım anca migrosa gitmem lazım öyle de yapacağım teşekkürler siz nerden alıyorsunuz