Selamun aleyküm,zayıflamak için 4 gündür diyet yapıyorum diyebilirim ton baligi aldım günde bi kutu tüketmeyi düşünüyorum hangi öğüne eklemeliyim teşekkür ederim şimdiden
Farketmez ne zaman yediğiniz,şahsen ben esmer pirincin yanında öğlen yiyorum.Selamun aleyküm,zayıflamak için 4 gündür diyet yapıyorum diyebilirim ton baligi aldım günde bi kutu tüketmeyi düşünüyorum hangi öğüne eklemeliyim teşekkür ederim şimdiden
Yani hiç antrenman yapma imkanınız yok mu?[DOUBLEPOST=1472497412][/DOUBLEPOST]O zaman proteini kilo başına 1 gram antrenman yoksa.maalesef spor salonuna gidemiyorum evde geçiriyorum ben gunumu
Nası hocam aç karnına ton balığı mı?Yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum.sabah aç karnına
Yani hiç antrenman yapma imkanınız yok mu?[DOUBLEPOST=1472497412][/DOUBLEPOST]O zaman proteini kilo başına 1 gram antrenman yoksa.
Nası hocam aç karnına ton balığı mı?Yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum.
Bilmem sabah balık yiyenlere helal olsun o zaman.Neden olmasın? Bilinecek bir şey yok, vücut besin, zaman ayırt etmez, yapılabilir. Sabah vücuda direk kaliteli protein, balık yağı, tuz ve mineral.
Her gün ton balığı tüketilmez, ağır metal birikimi sıkıntısı var.
Ton balığını yemek için de vakit sorulmaz, saçma. sabah beşte de yenir, akşam da. Besin besindir.
Rica ederim.Kilo başına dediğim 75 kilosun ya 75 gram protein alacaksın hocam.[DOUBLEPOST=1472498137][/DOUBLEPOST]
Bilmem sabah balık yiyenlere helal olsun o zaman.[DOUBLEPOST=1472498171][/DOUBLEPOST]O zaman gece 5 de kalkıp tavuk yiyim.
![]()