temelleri salonda atsam

Temelleri salonda atsam mesela 1 sene kadar gitsem sonra Hareketleri vs öğrensem eve alacağım sehpa dahilinde gerekli kasları çalıştırsam + avantajı olurmu Hic gitmemekten spora ?bench_O

Güzel fikir :) Salona gitmek gerçekten ciddi zaman alıyor.Güzel ortam fakat zamanda önemli.

bende senin gibi yapmayı düşünüyorum.Gelişim dersen biraz yaaşlayabilir ama durmaz devam eder.

Evde düzgün bir program ile yapılabilir, ağırlıkları alıp evde çalışabilirsin. Kardiyo egzersizleri ise bisiklet ve koşu ile yaparsın. Ama düzgün bir sehpa alman şart..Yoksa hareketlerin eksik kalabilir :)

emin ol cok daha iyi oluyor evde yapmak ben yıllardır evde yapıyorum cokta iyi bir gelisim sagladım yani saglam calısırsan gerekli ekipmanların olursa hicbir sorun yasamassın

bende yorum yazayım cunku 6 ay gıbı evde bu sporu yaptım hareketlerı uzman tv den ızleyıp uyguluyordum evde bana gore şahsi fıkrım

salon bambaşka bır deneyım ve coke glencelı salona gıttınmı arkadasların oluyor hocaların oluyor yardımlasıyorsun hepsıyle sohbet edıyorsun ve salonda hırs yaparsın yarısırsın kendı ıcınden salonun zevkını ev vermedı bana ve evde gelısmek cok daha zor salonda cesıt bol ve ne kadar zaman alsada tembellık etmeyıp salona gıdınce ıyıkıde salona gıdıyorum dıyor ınsan .

Back
Yukarı