Merhaba arkadaşlar.Spor harici iş ve okul hayatını çok önemseyen bir insanım dolayısıyla tam anlamıyla spora yaz aylarında vakit ayırabiliyor ve sadece yazları çalışabiliyorum.Foruma da 2013 te katılmama rağmen hala yni başlayanlar bölümüne yazıyorum
fazla uzatmadan soruma geçeyim.
2 gün önce tekrar spora başladım biceps+göğüs omuz+triceps antremanlarını maximumumdan daha az ağırlıklarla(örneğin bicepte 14 yerine 10 gibi) çalıştım.
ilk günkü biceps antremanımdan sonra 2. gün çalışmamam gerekirken biceps harketlerini çok sevdiğimden 3x12 dumbbell curl yaptım ve bu gün biceps ağrılarım daha da arttı.( kolumu düz duruma getirmek için 1-2 dakika uğraşmam gerekiyor
ama bu ağrıdan şikaytçi değilim aksine hoşlanıyorum) bu gün sporumun 3. günü omuz+bacak antremanım var bacak yapmamda sorun olmayacağını ama omuz antremanlarında bicepsten dolayı sorun yaşayacağımı düşünüyorum.sizce yapmalı mıyım yoksa ağrılar hafifleyene kdar 1 gün off mu vermeliyim? teşekkürler

2 gün önce tekrar spora başladım biceps+göğüs omuz+triceps antremanlarını maximumumdan daha az ağırlıklarla(örneğin bicepte 14 yerine 10 gibi) çalıştım.
ilk günkü biceps antremanımdan sonra 2. gün çalışmamam gerekirken biceps harketlerini çok sevdiğimden 3x12 dumbbell curl yaptım ve bu gün biceps ağrılarım daha da arttı.( kolumu düz duruma getirmek için 1-2 dakika uğraşmam gerekiyor