Tekrar spora dönmek

Merhaba arkadaşlar.Spor harici iş ve okul hayatını çok önemseyen bir insanım dolayısıyla tam anlamıyla spora yaz aylarında vakit ayırabiliyor ve sadece yazları çalışabiliyorum.Foruma da 2013 te katılmama rağmen hala yni başlayanlar bölümüne yazıyorum :) fazla uzatmadan soruma geçeyim.
2 gün önce tekrar spora başladım biceps+göğüs omuz+triceps antremanlarını maximumumdan daha az ağırlıklarla(örneğin bicepte 14 yerine 10 gibi) çalıştım.
ilk günkü biceps antremanımdan sonra 2. gün çalışmamam gerekirken biceps harketlerini çok sevdiğimden 3x12 dumbbell curl yaptım ve bu gün biceps ağrılarım daha da arttı.( kolumu düz duruma getirmek için 1-2 dakika uğraşmam gerekiyor :D ama bu ağrıdan şikaytçi değilim aksine hoşlanıyorum) bu gün sporumun 3. günü omuz+bacak antremanım var bacak yapmamda sorun olmayacağını ama omuz antremanlarında bicepsten dolayı sorun yaşayacağımı düşünüyorum.sizce yapmalı mıyım yoksa ağrılar hafifleyene kdar 1 gün off mu vermeliyim? teşekkürler

Hamladığından dolayı öyle olmuştur en geç 2 haftaya geçer omuzu yapabilirsin sakıncası yok

SM-G720AX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamladığından dolayı öyle olmuştur en geç 2 haftaya geçer omuzu yapabilirsin sakıncası yok

Ben de ara vermek istemiyorum verimlilik düşse bile yapmak istiyorum.Sakatlık çıkmaz heralde kaslarım ağrıyor başlangıç ve bitişlerinde bir ağrı hissetmiyorum

Ben de ara vermek istemiyorum verimlilik düşse bile yapmak istiyorum.Sakatlık çıkmaz heralde kaslarım ağrıyor başlangıç ve bitişlerinde bir ağrı hissetmiyorum
Aynısı bende de oldu 4 sene önce 6 ay civarında ara verdim başladığımda kol göğüs girdim eve geçtiğimde kolumu ne açabiliyordum ne kapatabiliyordum ikisininde ortasıydı oynamıyordu :)

Sevdiğinden de olsa ardı ardına girme dinlenme saati 48 saat

Sevdiğinden de olsa ardı ardına girme dinlenme saati 48 saat

Önceden 6 ay spor geçmişim olmasa bu bilgiyi daha dün kayıt olduğum spor salonu hocası bile vermedi programı yaz gönder. Kaslar dinlenmeli umrunda değil bilmesek hergün gelip kas yıkımı yapsak bitti.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı