tekrar baslayacagım toparlama sureci

6ay gıbı bır sure body yapıp bırakdım. bazı nedenler nedenıyle 3aydr yapmıorum. tekrar baslayacagım. salonda hocam tekrar baslayınca vucudun kendını cok cabuk sekılde eskı halıne toparladıgını solemişti. tahmınen ne kdr bır sure alır 3ay oncekı halıme gelmem

Sizinde bildiğiniz gibi kas hafızası diye bir şey var bu sporda çok fazla geçmişiniz olmasa bile 6 ay spor yapmış birisi yeni başlayan birine oranla daha hızlı gelişim gösterir.

Her ay için bir hafta dersek aşağı yukarı 3 hafta içerisinde eski formunuza kavuşursunuz.

Tabiki bu zaman dilimi içerisinde iyi beslendiğinizi,iyi idman yaptığınızı varsayarak konuşuyorum.

İyi çalışmalar dilerim.

bayadır gıremıordum yıne baslayamadm 6ay yaptım bırakalı yaklasık 10ay oldu basladıgım zaman 3ay icerisinde eskı gorunumumu elde edebılırmıyım ?

1 ay bile sürmez gibime geliyo verdiğiniz bilgiler tam olarak doğrusa çok kolay bi şekilde yapabilirsin slymnayse ninde dediği gibi kas hafızası formuna kavuşmanı sağlayacaktır.

bayadır gıremıordum yıne baslayamadm 6ay yaptım bırakalı yaklasık 10ay oldu basladıgım zaman 3ay icerisinde eskı gorunumumu elde edebılırmıyım ?

Ben spora 2 ay falan ara verdiğimde 3 hafta da rahat topluyordum vücudu üniversitedeyken.
Düzenli beslenme, uyku, supplement die bişi de yok üstelik (:

Sıkı çalışıp yediklerine dikkat edersen 3-4 ay da rahat toplarsın vücudu.

Back
Yukarı