Tek Setlik Bitirici Biceps Antrenmanı (+18)

Vücut geliştirme sporunda 3 ayım doldu. 33 yaşındayım. Trabzonun insanı agresiftir gereksiz parlamaları olur, dengesiz insanı da çoktur. Neyse spor salonuna başladığımdan beri bu salonda gözlemlediğim ve gerçekten çok hoşuma giden şey, güzel vücut yapmış, yıllarını bu spora vermiş insanların çok aşırı derecede mütevazi olmaları. Şeker gibi adamlar. Hayret etmiştim. Düşünüyorum da bu spor gerçekten insanı dizginliyor, fiziki gelişimin yanında ruhsal gelişimi de sağlıyor. Bu üstatlardan bunu gördüm ve çok mutlu oldum.
Umarım her sporcunun da gelişimi böyle pozitif olur.

"Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim " Mustafa Kemal Atatürk

Verdiğin tepki gayet normal,orada bir emek var,insanlara bir şeyler göstermeye çalışıyorsun,kocaman kamerayı görmeyecek kadar idmana kendini verdiğini düşünmüyorum o diğer arkadaşın.

Sanal alemde herkes Prens Charles gerçek hayatta 63 stayladan daha beter küfür ederler.Niye bu kadar takılmışsınız anlamadım zaten şaka olarak yaptığını belirtmiş mesajlarında üstüne üstlük siz buna rağmen laf söylemişsiniz pes doğrusu.Biceps antrenmanıma ekleyeceğim bakalım nasıl bir sonuç verecek.

Back
Yukarı