Tek kolla vücut geliştirmek

Sol kolum kırıldı. Sağ kolumla bu spora devam edebilir miyim? vücut formumun bozulmaması için(baklavalar,üçgenlik,sırt ve omuz genişliği vb) buna uygun bi program yapılabilir mi acaba ?

6-8 ay sonra devam edebılırsın dendi bu süre esnasında kas kaybı yağlanmaa butun emekleerım boşa gidecek şimdiden incecik olan bel çevrem kalınlaşmış iyileşmem için gereken zaman zarfında ne yapmalıyım. Formumu kaybetmek istemiyorum

Dostum beslenmene dikkat ettikten sonra yaģlanmazsin . Asiri az kalorili beslenmezsen de kas kaybetmezsin. Simdi tek kolla calissan vucudunun bir tarafi geliscek diger tarafi gelişmicek iğrenc bir goruntu olacak.

Kolay kas yapan bi vücudum var 2 ayda 29dan 34 e çıktı kollarım ama çok kolay da kilo alıyorum ve yanaklarım çıktı 1 ay hareketsizlikten. bu yanakları ve diğer yağları yakmak için 1 öğün yemek yesem bol bol yürüsem uygun mudur ? Ya da spora devam etsem bacak ve karın çalışsam olur mu acaba

Benim kol da bilekten kirikti, parcali kirik. 15 gun alcida tutup cikarttim iyilesti diye. Tam 13 ay gecti hala aciyo meret :D
Kisaca acele etme sakin kardesim. Bol bol et suyu ic, kemiklere yarasin. Tecrube konusuyor.

Teşekkür ederim. Bu iş spora engel olursa benim hayatım kayar ya benim kırık dirsekte ama tel mel taktılar işte Valla bilmiyorum mesela sağ kolla sol göğüs çalışmak imkansız di mi :D O derece çaresizim anlayacağınız :)

Yapcaksan bacak idmanini yap gunde 15 dk bike yap bide migde calis simdi tek kolla göğüs calismayi dener sen bu sefer göğüs simidi ni bozcaksin sag sol da görüntü de fark olusucak bide onla uhrascan duzeltmek icin

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saolun arkadaşlar siz siz olun sakın ha bilek güreşi yapmayın.Şu mekanızmayı saçma sapan risklere atmayın. Ben kolu bu yüzden kırdım yeni anladım vg nin kıymetini. Eski sağlığıma kavuşursam İnşallah sahalara döncem geri

Bir yerde okumustum ''sirf sag kol calistiginda bile sol kolun %15-20 arasi gelisiyormus oldugu yerden'' jay cutler omzundan sakatlandiginda tek kills dumbell bench yaptigini gormustum birde .Bacak-mide cardio abanirsin donusun daha iyi olur

Saolun arkadaşlar siz siz olun sakın ha bilek güreşi yapmayın.Şu mekanızmayı saçma sapan risklere atmayın. Ben kolu bu yüzden kırdım yeni anladım vg nin kıymetini. Eski sağlığıma kavuşursam İnşallah sahalara döncem geri
Tamamen katılıyorum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vücut geliştirmeye kesinlikle devam etmeyin. Şu an tek probleminiz kırık kolunuzun kaynaması olsun. Bu VG'den daha önemli bir sorundur.

Kilonuzu diyetle koruyabilirsiniz. Ayrıca havalar soğuk değil yürümenize bir engel var mı? Yok! O halde bol bol yürüyün.
Ayrıca dikkatli bir şekilde zorlanmadan mekik de çekebilirsiniz. (Ayak desteği alın zorlanmayın maksat hareket olsun...)
Sonuç olarak tek kolla da olsa kesinlikle ağır kaldırmayın...
Hiç bir spor "sağlığın yerine geçemez"! (Geçmemeli...)

Back
Yukarı