Arkadaşlar ben yeni yazıldım.İkinci haftadayım.Öncelikle öğrenci adamım öğlen yemeğinde pilav et falan değil Tavuk döner + Ayran yiyorum
Sabah kahvaltısıda yapamıyorum küçüklükten gelen alışkanlık 1 simit ya da 2 poğça çayla geçiştiriyorum.Akşam yemeğindede evde ne pişerse o
ekmeğide biraz fazla tüketiyorum yarım ekmek yada 1 ekmek gibi.
Dediğim gibi öğrenciyim dersane öğrencisi öyle herzaman aynı saatte gidemiyorum salona.Bazen öğlen bazen ikindiye doğru bazen akşam.Ve gidince şunları yapıyorum.
İlk olarak koşu bandında 6-7-8 dk civarında koşuyorum.Sonra 2-3 ısınma hareketi yapıyorum.Sonra sırayla şunları yapıyorum.
1:Bench Press
2:Bench Press tarzı birşey sadece oturup ileriye doğru hareket ettiriyorum
3:Butterfly
4:Yine oturup halter gibi birşeyi kaldırıyorum
5:Lateral
6. Olarak Bu hareketi fakat farklı olarak halterlerin birini indirip diğerini kaldıruyorum.
7-Barbell Curl
7- Triceps Pushdowns
8:Bu hareketin tam tersi aşağıdan çekiyorum bu aleti
9:Wide-Grip Front Lat Pulldown
10:Wide-Grip Lat Pulldown
11:Leg Curl
12:Leg Extension
VE EN SON OLARAKTA 120 TANE MEKİK ÇEKİYORUM VE BİTİRİYORUM.BAŞTAN SONA YEMEK ÖĞÜNLERİ+HAREKETLER OLARAK FALAN HATALI OLAN YERLERİM NELERDİR ÇÜNKÜ TAMAMEN DÜZENLİ BİR ŞEKİLDE YAPMAK İSTİYORUM.

Dediğim gibi öğrenciyim dersane öğrencisi öyle herzaman aynı saatte gidemiyorum salona.Bazen öğlen bazen ikindiye doğru bazen akşam.Ve gidince şunları yapıyorum.
İlk olarak koşu bandında 6-7-8 dk civarında koşuyorum.Sonra 2-3 ısınma hareketi yapıyorum.Sonra sırayla şunları yapıyorum.
1:Bench Press
2:Bench Press tarzı birşey sadece oturup ileriye doğru hareket ettiriyorum
3:Butterfly

4:Yine oturup halter gibi birşeyi kaldırıyorum
5:Lateral

6. Olarak Bu hareketi fakat farklı olarak halterlerin birini indirip diğerini kaldıruyorum.

7-Barbell Curl

7- Triceps Pushdowns

8:Bu hareketin tam tersi aşağıdan çekiyorum bu aleti
9:Wide-Grip Front Lat Pulldown

10:Wide-Grip Lat Pulldown

11:Leg Curl

12:Leg Extension

VE EN SON OLARAKTA 120 TANE MEKİK ÇEKİYORUM VE BİTİRİYORUM.BAŞTAN SONA YEMEK ÖĞÜNLERİ+HAREKETLER OLARAK FALAN HATALI OLAN YERLERİM NELERDİR ÇÜNKÜ TAMAMEN DÜZENLİ BİR ŞEKİLDE YAPMAK İSTİYORUM.