Tecrübeli olanlar bakabilir mi ?

Arkadaşlar ben yeni yazıldım.İkinci haftadayım.Öncelikle öğrenci adamım öğlen yemeğinde pilav et falan değil Tavuk döner + Ayran yiyorum :) Sabah kahvaltısıda yapamıyorum küçüklükten gelen alışkanlık 1 simit ya da 2 poğça çayla geçiştiriyorum.Akşam yemeğindede evde ne pişerse o :D ekmeğide biraz fazla tüketiyorum yarım ekmek yada 1 ekmek gibi.

Dediğim gibi öğrenciyim dersane öğrencisi öyle herzaman aynı saatte gidemiyorum salona.Bazen öğlen bazen ikindiye doğru bazen akşam.Ve gidince şunları yapıyorum.

İlk olarak koşu bandında 6-7-8 dk civarında koşuyorum.Sonra 2-3 ısınma hareketi yapıyorum.Sonra sırayla şunları yapıyorum.

1:Bench Press

)

2:Bench Press tarzı birşey sadece oturup ileriye doğru hareket ettiriyorum

3:Butterfly

chest-exercises-butterflys.gif

4:Yine oturup halter gibi birşeyi kaldırıyorum
5:Lateral

shoulder-exercises-side-lateral-rai.gif

6. Olarak Bu hareketi fakat farklı olarak halterlerin birini indirip diğerini kaldıruyorum.

biceps-exercises-dumbbell-bicep-cur.gif

7-Barbell Curl

biceps-exercises-barbell-curls.gif

7- Triceps Pushdowns

triceps-exercises-triceps-pushdowns.gif

8:Bu hareketin tam tersi aşağıdan çekiyorum bu aleti

9:Wide-Grip Front Lat Pulldown

back-exercises-wide-grip-lat-pulldo.gif

10:Wide-Grip Lat Pulldown

back-exercises-wide-grip-pulldowns-.gif

11:Leg Curl

hamstrings-exercises-lying-leg-curl.gif

12:Leg Extension

quadriceps-exercises-leg-extensions.gif

VE EN SON OLARAKTA 120 TANE MEKİK ÇEKİYORUM VE BİTİRİYORUM.BAŞTAN SONA YEMEK ÖĞÜNLERİ+HAREKETLER OLARAK FALAN HATALI OLAN YERLERİM NELERDİR ÇÜNKÜ TAMAMEN DÜZENLİ BİR ŞEKİLDE YAPMAK İSTİYORUM.

Hocana sor kardeşim.Senin kas,yağ,su ölçümünü o yapar.Mezura ölçümünü,alt yapını o tanır ve ona göre hazırlar bir program.Daha ilk zamanların.Bölgesel çalışmaya geçmemişsin o yüzden kasma fazla.Bu işin %60'ı beslenme %30'u çalışma %10'u dinlenmedir.Beslenmene ve uyku düzenine önem ver.Ağırlıklarda da nizami olarak en fazla yapabildiğin ağırlığı yap.Arttırmaya çalış.

Açikcasi hareket isimlerini duzgun yazmadigin icin pek bir sey anlamadim. Ayrica calisma periyodunu da yazmamissin. 1+1 mi 2 1 2 mi calisiosun. O yuzden verebilecegim tek cevap 2. hareketi yapma gerek yok, onun yerine incline bench press( ust gogus) yap.

Boyle besleniceksen bosuna fitness yapip zamanini bosa harcama ilerleme kaydedemiceksin cunku.. Her allahin gunu yeterli miktarda Karbonhidrat+Protein sart !

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hocana sor kardeşim.Senin kas,yağ,su ölçümünü o yapar.Mezura ölçümünü,alt yapını o tanır ve ona göre hazırlar bir program.Daha ilk zamanların.Bölgesel çalışmaya geçmemişsin o yüzden kasma fazla.Bu işin %60'ı beslenme %30'u çalışma %10'u dinlenmedir.Beslenmene ve uyku düzenine önem ver.Ağırlıklarda da nizami olarak en fazla yapabildiğin ağırlığı yap.Arttırmaya çalış.
Kaslar calisirken degil dinlenirken buyur, %10 komik geldi, k.bakma :D

gelişme sağlayamazsın diye birşey yok tabiki ama kürek çekme muhabbeti vardır boşa değilde akıntıya karşı zorlanacaksın sürekli. beslenmene dikkat etsen akıntı senden yana olacak durum bu. bölünmüş programa geçirirler zamanı gelince o zaman beslenmene çok daha dikkat etmen gerekecek. nedeni ise şu beslenemeyen kaslarda agrılar ve daha kötüsü yırtık olabilir. bence bir iş yapıcaksan ya en iyisini yap ya da hiç yapma. bu spor tehlikeli.

Valla kardesım beslenmen kotu bu sekılde gerçekten ilerleme olmaz olsa bile beslenme duzgun olursa daha fazlası olur beslenme spordan önce gelir

Back
Yukarı