Tavuk Sote

Hawkman

Üye
Protoin ihtiyacımın çoğunu tavuk dan karşılıyorum. Haşlamayı pek sevmiyorum bi süre sonra tadı Mide bulandırmaya başlıyor.Bu yüzden Tavuk sote yapıyorum, onuda yaparken haliylee biraz yağ kullanıyorum.Bu şekilde Tavuğu tüketmenin besin değerleri açısından, olumsuz bir etkisi varmıdır? Tabi bazı baharatlarda katıyorum.
 
Protoin ihtiyacımın çoğunu tavuk dan karşılıyorum. Haşlamayı pek sevmiyorum bi süre sonra tadı Mide bulandırmaya başlıyor.Bu yüzden Tavuk sote yapıyorum, onuda yaparken haliylee biraz yağ kullanıyorum.Bu şekilde Tavuğu tüketmenin besin değerleri açısından, olumsuz bir etkisi varmıdır? Tabi bazı baharatlarda katıyorum.
Tavuk fletoyu yani gogusu ızgara yapmyı denediniz mi ? Baharatlı birazda hafif zeytinyağı ile cok lezzetli ve besin değerli oluyor.
 
2 senedır haşlanmıs yemedım sureklı sote yerım yağsızda oluyor sogan bıber domatesle kavur aşırı lezzetli oluyor benımkıler :)
 

Eklentiler

  • 12674774_661992930605859_1397848061_o.jpg
    12674774_661992930605859_1397848061_o.jpg
    105,7 KB · Görüntüleme: 480
  • 13340945_698305113641307_888977356_o.jpg
    13340945_698305113641307_888977356_o.jpg
    86,1 KB · Görüntüleme: 464
bende tavuk sote şeklinde yapıyorum örnek 500 gram tavuk göğsünü tavada biber domates az zeytinyağı kururken birazda sıcak su koyarak pişiriyorum çok güzel oluyor yanmadığı sürecede besin değerini değişmediğini biliyorum ama kafamdaki soru araştırmama rağmen 500 gram piştiğinde 100 200 gram sanırım o kadar ağırlığı hafifliyor ama protein miktarı 500 gram üzerinden mi hesalanıyor çünkü tavada ağırlığı azaldığında giden şeyi suyu oluyormuş..
 
Back
Yukarı