Protoin ihtiyacımın çoğunu tavuk dan karşılıyorum. Haşlamayı pek sevmiyorum bi süre sonra tadı Mide bulandırmaya başlıyor.Bu yüzden Tavuk sote yapıyorum, onuda yaparken haliylee biraz yağ kullanıyorum.Bu şekilde Tavuğu tüketmenin besin değerleri açısından, olumsuz bir etkisi varmıdır? Tabi bazı baharatlarda katıyorum.
Tavuk fletoyu yani gogusu ızgara yapmyı denediniz mi ? Baharatlı birazda hafif zeytinyağı ile cok lezzetli ve besin değerli oluyor.
2 senedır haşlanmıs yemedım sureklı sote yerım yağsızda oluyor sogan bıber domatesle kavur aşırı lezzetli oluyor benımkıler
bende tavuk sote şeklinde yapıyorum örnek 500 gram tavuk göğsünü tavada biber domates az zeytinyağı kururken birazda sıcak su koyarak pişiriyorum çok güzel oluyor yanmadığı sürecede besin değerini değişmediğini biliyorum ama kafamdaki soru araştırmama rağmen 500 gram piştiğinde 100 200 gram sanırım o kadar ağırlığı hafifliyor ama protein miktarı 500 gram üzerinden mi hesalanıyor çünkü tavada ağırlığı azaldığında giden şeyi suyu oluyormuş..