Tavuk Sote

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve Hawkman tarafından 4 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 4 üye.
  1. Hawkman
    Offline

    Hawkman Üye

    Katılım:
    19 Temmuz 2015
    Mesajlar:
    17
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    1
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    Eskisehir, Turkey
    Protoin ihtiyacımın çoğunu tavuk dan karşılıyorum. Haşlamayı pek sevmiyorum bi süre sonra tadı Mide bulandırmaya başlıyor.Bu yüzden Tavuk sote yapıyorum, onuda yaparken haliylee biraz yağ kullanıyorum.Bu şekilde Tavuğu tüketmenin besin değerleri açısından, olumsuz bir etkisi varmıdır? Tabi bazı baharatlarda katıyorum.
     
  2. ahmetgms98
    Offline

    ahmetgms98 Üye

    Katılım:
    7 Mart 2015
    Mesajlar:
    101
    Beğenileri:
    15
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Tavuk fletoyu yani gogusu ızgara yapmyı denediniz mi ? Baharatlı birazda hafif zeytinyağı ile cok lezzetli ve besin değerli oluyor.
     
  3. Hawkman
    Offline

    Hawkman Üye

    Katılım:
    19 Temmuz 2015
    Mesajlar:
    17
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    1
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    Eskisehir, Turkey
    Izgarada yapıyorum, ama her günde zor oluyor uğraşmak.
     
  4. ahmetgms98
    Offline

    ahmetgms98 Üye

    Katılım:
    7 Mart 2015
    Mesajlar:
    101
    Beğenileri:
    15
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Tost makinesınde yapın 5-6 dakikada pişiyor zaten.
     
  5. Franquez
    Offline

    Franquez Üye

    Katılım:
    30 Temmuz 2015
    Mesajlar:
    892
    Beğenileri:
    353
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    BURSA
    2 senedır haşlanmıs yemedım sureklı sote yerım yağsızda oluyor sogan bıber domatesle kavur aşırı lezzetli oluyor benımkıler :)
     

    Ekli Dosyalar:

  6. Mericc_91
    Offline

    Mericc_91 Üye

    Katılım:
    5 Nisan 2016
    Mesajlar:
    76
    Beğenileri:
    7
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    bende tavuk sote şeklinde yapıyorum örnek 500 gram tavuk göğsünü tavada biber domates az zeytinyağı kururken birazda sıcak su koyarak pişiriyorum çok güzel oluyor yanmadığı sürecede besin değerini değişmediğini biliyorum ama kafamdaki soru araştırmama rağmen 500 gram piştiğinde 100 200 gram sanırım o kadar ağırlığı hafifliyor ama protein miktarı 500 gram üzerinden mi hesalanıyor çünkü tavada ağırlığı azaldığında giden şeyi suyu oluyormuş..
     

Sayfayı Paylaş