Tavuk köftesi

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve neverbackdown. tarafından 24 Ağustos 2013 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 28 üye.
  1. Blonde
    Offline

    Blonde Üye

    Katılım:
    30 Ocak 2013
    Mesajlar:
    1.999
    Beğenileri:
    754
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Ankara
    Tarif güzele benziyo resmini görünce canım çekti .d sıkıldık tavuk haşlama yemekten bu tarifi yarın uygulayayım bakalim nasıl olacak resim koyarm buraya
     
  2. derek.hale
    Offline

    derek.hale Üye

    Katılım:
    23 Ağustos 2013
    Mesajlar:
    221
    Beğenileri:
    21
    Ödül Puanları:
    18
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Kocaeli
    yorumlara bakarsak deneyen herkez beğenmiş gibi :) günde 3 öğün haslanmış tavuk yemekten bıktım artık en kısa zamanda deniyicem :)
    emeğine sağlık.
     
  3. Sporcu35
    Offline

    Sporcu35 Üye

    Katılım:
    27 Nisan 2013
    Mesajlar:
    252
    Beğenileri:
    115
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    İzmir/Konak
    Valla ben öyle bi hale getirdim ki dün annem 3 kilodan yaptı 210 adet çıktı öğlen evde kimse olmadıgından 10 tane kendim pişirip yicem 21 gün gidicek çok süper bir lezzet normal köfteden bile daha güzel geliyor açıkcası bana :D
     
  4. neverbackdown.
    Offline

    neverbackdown. Üye

    Katılım:
    11 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    1.016
    Beğenileri:
    672
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Teşekkürler arkadaşlar :) beğendiyseniz ne mutlu
     
  5. gameofthrones
    Offline

    gameofthrones Üye

    Katılım:
    19 Mayıs 2012
    Mesajlar:
    32
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    en yakın zamanda deniyecegim göze çok hoş geldi insallah damagımıda memnun eder ve koftelerı yapıp yapıp saklama kabına koyup dondurucuya atılabilir spordan donuldugunde hazır ve cabuk bir seçenek makarna haşlanırken koftelerin buzları çözülür ve bu arada bizde üstümüzü degiştiririz ve yagda yapmakta güzel ancak ızgarada daha hoş olabilir(elektrikli su buharlı ızgaralar çok ideal duman derdi yok ve buharda pişiriyor)
     
  6. Blonde
    Offline

    Blonde Üye

    Katılım:
    30 Ocak 2013
    Mesajlar:
    1.999
    Beğenileri:
    754
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Ankara
    Az önce yaptm tadi da guzel oldu cok saol tarif icin sıkıldim haslama yemekten ve bu tarif gerçekten çok faydalı oldu.Tarife ek olarak galeta unu yerine 2 bayat ekmek içini ufalayıp kattım. 5-6 diş sarımsak koydum. 600 gr tavukla yaptım ben. Bayağı oldu valla 3-4 gün götürür her gün tavuk haşlamaya vakit bulamayanlar bunu yapıp dondurma kabına koyup dondurucuya atsınlar yemekten 30 dk önce çıkarıp buzu çözülünce pişirsinler.
     
  7. mecheng
    Offline

    mecheng Üye

    Katılım:
    10 Kasım 2012
    Mesajlar:
    2
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    11
    Kesinlikle denenmeli. özellikle tavuk göğüsünü haşlanmış olarak zor yiyenler için çok güzel bir tarif. emeğine sağlık hocam ;)
     
  8. hasim301
    Offline

    hasim301 Üye

    Katılım:
    27 Nisan 2012
    Mesajlar:
    576
    Beğenileri:
    67
    Ödül Puanları:
    38
    Yağ ilginç bişe ilk baslarda tadı cok güzel gldi şuan tiksındim nie böle oldu anlamadım
     
  9. depper
    Offline

    depper Üye

    Katılım:
    20 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    59
    Beğenileri:
    29
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Tarif için teşekkürler .

    HTC ChaCha A810e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
     
  10. hellstrom
    Offline

    hellstrom Üye

    Katılım:
    7 Ocak 2011
    Mesajlar:
    20
    Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    13
    21 günde bozulmasın o kadar köfte?
     
  11. depper
    Offline

    depper Üye

    Katılım:
    20 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    59
    Beğenileri:
    29
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Buzlukta niye bozulsun ki

    HTC ChaCha A810e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
     
  12. Sporcu35
    Offline

    Sporcu35 Üye

    Katılım:
    27 Nisan 2013
    Mesajlar:
    252
    Beğenileri:
    115
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    İzmir/Konak
    Buzlukta bozulmaz sanırım her gece çıkarıyorum dışarı buzlar çözülüyor öğlende pişirip yiyorum hiç bi özelliğini kaybetmiyor çok lezzetli
     
  13. gursoy
    Offline

    gursoy Üye

    Katılım:
    8 Şubat 2014
    Mesajlar:
    114
    Beğenileri:
    11
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Yaptım bende bugün denedim senin verdiğin ölçülerin 2 katını yaptım yani 600-700 gram civarı tavuktan yaptım attım dolaba tadıda gayet güzel oldu normaş köftede hiçbir farkı yok teşekkürler
     
  14. eagle45
    Offline

    eagle45 Üye

    Katılım:
    19 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    210
    Beğenileri:
    42
    Ödül Puanları:
    38
    @neverbackdown.

    Annenin ellerinden benim için de öp. Allah razı olsun. Beni haşlanmış tavuk yemek gibi büyük bir külfetten kurtardın.
    İlk başlarda sorun yoktu ama sonra haşlanmışı yemek resmen mide bulandırıcı. 100 gramı zor yiyordum, sonra protein miktarı tutmaz tabi. Gel de gelişme bekle. 6-7 aydan sonra süper oldu bu.

    Ben miktarları arttırdım. 2 kilo tavuktan yaptım. Mutfak terazisi ile 50 ve 100 gr'lık burgerler halinde buzluğa attım. Gerektiği kadar yiyorum.

    Oh be. :)
     
  15. Vendetta0
    Offline

    Vendetta0 Üye

    Katılım:
    27 Ağustos 2012
    Mesajlar:
    8
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    13
    Süper bir tarif. Bunu tek öğünde yemek istersek değerleri kaça düşürmek gerekir ? Gramları yani :) Bundan bayağı bir çıkıyor çünkü.

    edit: Yukarıdakileri okumamışım buzluğa attuğımızda sorun olmuyormuş.
     

Sayfayı Paylaş