Tavuk şişirme sanatı...Malesef Türkiye..

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve Ezar tarafından 23 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 9 üye.
  1. Ezar
    Offline

    Ezar Üye

    Katılım:
    14 Mart 2014
    Mesajlar:
    366
    Beğenileri:
    151
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    yani aralarda yediğim peynir vs. yi hesaba katmıyorum pek çünki aldığım gram belli olmuyor bu arada günde 1 litre süt de var tabi eklemeyi unutmuşum,olmazsa tavuğu 100-200 gram aşağı çekip lora falan yönelebilirim,öğrenciyim zaten sadece market aylık 400-500 tutuyor salonu da say 600 ediyor bide protein tozunu yaz al sana asgari ücret.bu yüzden kırmızı et vs. beni aşar şimdilik :) protein tozunu da sadece antreman sonraları almaya başladım artık,eskiden 2 kere alıyordum
     
  2. tantalos
    Offline

    tantalos Üye

    Katılım:
    11 Nisan 2009
    Mesajlar:
    44
    Beğenileri:
    8
    Ödül Puanları:
    18
    Meslek:
    makine mühendisi öğrencisi
    Yer:
    İstanbul-Tekirdağ
    2 yıl öncesine kadar bir oturuşta bir tane tavuğu götürebiliyordum ta ki köyden tavuk yiyene kadar... Ne kokusu aynı ne lezzeti ne de pişme süresi ... Normal tavuğun üzerine baharat sürünce tam kıvam yakalanmıyordu ama idareten yiyorduk doğal tavuk ise sanki kendinden baharatlı aromatik bir tadı vardı... Yani tavuk işim azaldı bayadır hindi fileto alıyorum , zannedersem tavuktaki kadar oyun olmuyor hindi etinde...
     
  3. byte
    Offline

    byte Üye

    Katılım:
    23 Kasım 2013
    Mesajlar:
    78
    Beğenileri:
    73
    Ödül Puanları:
    28
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    İstanbul
    Aynı durumu bende yaşıyorum şuan istesemde yiyemiyorum iştahım baya kesildi, fena bir hastalık kapmışım ishal,mide bulantısı,tuvalete sık sık gitme vs. geçenlerde bir tavuk yerken baya baya bulanmıştım ne olduysa ondan sonra oldu cidden artık korkmaya başladım resmen sağlımızla oynanıyor
     

Sayfayı Paylaş