Hocam şöyle düşündüğünü gördüm ya valla helal olsun. Hormonlular hiç faydaları yok yabancı birçok kanalda tavuk vs yemeyi bırakmış nice isim var ve çok iyi gelişmişler. Aynısı bana da oluyor. Uzun süre hacim alamadım ki günde 750 grama yakın tavuk yerdim. Şimdi ise komple sebze, bakliyat hele de yeşil mercimek tüketiyorum. Haftada en fazla 2 bilemedin 3 gün o da 200-250 gram ancak et tüketiyorum. O da bildiğim temiz, doğal ve taze bulduğum yer var ondan alıyorum yoksa marketten olacak iş değil. Birisiyle anlaştım düzenli olarak her hafta 30-35 yumurta alıyorum köyden gelme ve tadı da doyuruculuğu da çok farklı. Bunlar dışında sürekli pilav, patates, mercimek, ev yoğurdu ve çiğ fındık vs tüketiyorum. Öyle kg başına 2 gram protein de almıyorum ama karbonhidrat epey yiyorum. Bunca zamandır boşuna o kadar tavuk yediğime yanıyorum. Haftanın yarıdan çoğu yumurta dışında komple bitkisel besleniyorum. Vegan değilim. Fakat hormonlu yiyeceğime yerli mercimeğe fasulyeye yüklenirim. Yazdığını sonuna kadar destekliyorum. İnsanların artık şu hayvanları bu hale getirip millete getirenlere karşı bir tavrı olmalı. Ben o tavukları gördüm ya canlı canlı gerçekten içim acıdı. Hâlâ daha gözümün önünde ne desem az. İnsanlara tavuk yemeyin diyince saygısızlaşıyorlar diye dil dökmeyi bıraktım. İyi ki de yazmışsın.