tavsiye ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan quitnes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar.yıllardır düzenli olmasada fitnessla uğraşıyorum vucut yapım fena değil..bu yıl elime para geçti ve vucudu patlatmak istiyorum artık...marka marka supplement tavsiyelerinizi gerekirse kür tavsiyelerinizi bekliyorum...not:daha önce hiç supplement kullanmadım..

Suplement bile kullanmadan kur ha ? :D sen o isi unut tozada gerek yok onun yerine bol bol tavuk ye.
kürden kastettiği supplement kombinasyonu..
eğer bu supplementleri alıpta beslenmene dikkat edemeyeceksen hiç bulaşma derim ama illa istersen whey+creatin+bcaa öneririm marka sorma sana kalmış bişey araştır kendine uygun olanı seç

Para İle herşeye sahip olabilirsin ama Fit bir vucuta asla bunu bi cıkart aklından önce.

kürden kastettiği supplement kombinasyonu..
eğer bu supplementleri alıpta beslenmene dikkat edemeyeceksen hiç bulaşma derim ama illa istersen whey+creatin+bcaa öneririm marka sorma sana kalmış bişey araştır kendine uygun olanı seç
Ben creatin çöp diyorum. Whey bcaa amini asit iyidir

arkadaşlar biliyorum beslenme olmadan hiçbirşey olmayacağını.yıllardır bb ile uğraşıyorum zaten.neyse söyledim siparişleri weider premium protein,optimum bcaa,dymatize creatin ve optiman multivitamin söyledim.bakalım gelişmeleri yazıcam.2-3 ay bunlar bitince check upa girip sorun çıkmazsa iğne vurmayı düşünüyorum.

Back
Yukarı