Tatilde Vücudu Geliştirmeye Devam Etmek

Öncelikle iyi günler, arkadaşlar yaklaşık bir yıldır vücut geliştirme ile uğraşmaktayım. Beklentilerimi yavaş yavaş karşılamaya başladım vücudum gelişiyor. Bugüne kadar 1 yıldır 2 günden fazla sporu aksatmadım. Ama önümüzdeki 2 hafta tatile gitmeyi düşünüyorum. Tabi gittiğim yerde bu aletlerden olmayacak bu yüzden bu 2 haftada vücudumu koruyabilmem için ne yapmamı önerirsiniz. Teşekkür ederim.

Beslenmeme kesinlikle devam edeceğim, yulaf ve yumurta stoklarım tam, egzersiz olarak ne önerirsiniz, kasları çalıştırabilmem için

Beslenmeme kesinlikle devam edeceğim, yulaf ve yumurta stoklarım tam, egzersiz olarak ne önerirsiniz, kasları çalıştırabilmem için
Heralde tatile deniz ya da havuz tarzi bir yere gidiyorsunuz yüzmek kasları çalıştıran bir egzersizdir. Onun haricinde şınav çekebilirsiniz en fazla.

bende 4 aydır sporla uğraşıyorum bb ye yeni başladığım için hemen bırakmak istemedim ve 1 aylık tatilimde salona gitmeyi seçtim. nerdeyse her gün yüzüyorum ve haftada 4 gün bb ye gidiyorum geri kalan sürede yeterli beslenip kaslarımı dinlendirmeye çalışıyorum. ama sen 1 yılda 2 kez hariç aksatmadım diyorsun ama aksatman yani mola vermen lazım 1 yılda 1 ay ve 3 ayda 1 hafta (program değiştirirken( bunlar kaslarındinlenmesi için ayrılan zamandır yeterki dinlenme çıkışı bb yi bırakma yani rahatça yüz güneşlen balık tut dert etme :)

beslenmeme devam edip, yüzüp dips+şınav+barfix+mekik yapsam yeter sanırım teşekkürler :)

Back
Yukarı