Tatil ve bb

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

John399

Üye
1 yil fitness agirlikli vücut geliştirdim suan hacimlenme ile ugrasiyorum fakat aklimda bagzi sorular var . Haftada 4 gün ağırlık antremanım var ve 3 günde 40 dk kardio yapmaktayım . Yaklaşık 10 günlük veya 1 haftalık bir tatil yapmayı planlıyorum bu süre içerisinde eski formumu kaybetmem söz konusu olur mu ? Bu formu kaybetmemek için sürekli şınav mekik ve barfix yani vücut ağırlığı ile koruyucu antremanlar yapmak istiyorum ama işe yarayacağından emin değilim . Uzman sporcu arkadaşlarımızdan yorumlarını bekliyorum . Nasıl bir plan izlemeliyim . Beslenmem çok kaliteli eksiksiz .

10 gunde bısey olmaz merak etme beslenmene dıkkat et yeterlı zaten demıssn barfıks sınavda yapıcam dıye piskolojık olarak ınsan kendını ıster ıstemez etkılıo ıcın rahat olsun :) basarılar

Hacimlenme döneminde kardiyo yapılmaz ve 10 günde form felan kaybedilmez 1yıl boyunca hiç mi bir şey öğrenmedin

Ben profesyonel bb yapmıyorum amatörüm hacimlenmeden kastım farklıydı ki senin için fesat burası forum birilerini aşağılama platformu değil . 1 yıl boyunca makinalarla çalıştım hiç kendim ağırlık kaldırmadım bilmem anlatabildim mi vücudu şekle soktum ve sıkılaştırdım . Sanırım senin biraz araştırma yapman gerekiyor ki sadece sen ağırlık kaldırarak body yapıldığını zanneden arkadaşlardansın. Ufak ağırlık ve çok tekrar yaptım daha çok yaktım şimdi çok ağırlık az tekrar yapiyorum . Çok bir süre olmadı o yüzden biraz endişelendim .

10 gunde bısey olmaz merak etme beslenmene dıkkat et yeterlı zaten demıssn barfıks sınavda yapıcam dıye piskolojık olarak ınsan kendını ıster ıstemez etkılıo ıcın rahat olsun :) basarılar

bir arkadaşim tatilden döndükten sonra 100 becnh kaldiriyordu geldiginde galiba biraz yeme düzenini bozmus 80 90 da zorlandi o yüzden böyle birsey aklima geldi . Düzgün ve itinalı yardımın için sana teşekkür ederim .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı