TANIŞALIM KAYNAŞALIM (Kendinizi Tanıtın)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar. İsmim İlker. 28 yaşındayım. İstanbul'da oturuyorum. Özel güvenlik görevlisiyim. Açıköğretimde okuyorum. Vücut geliştirmeden ziyade fitness ile ilgileniyorum. Sağlıklı yaşam hobim gibi ama ipin ucunu sık sık kaçırıyorum. 185 cm. boyunda 99 kiloyum. İpin ucunu kaçırınca böyle oluyor işte. :) Play station,metal ve rock müzik,basketbol,film izlemek,gitar çalmaya çalışmak ve origamiyi seviyorum. :)

Sürekli büyüyen BFTR Ailesine Yeni üyemiz Hoş geldiniz
Sizde Artık Bu Ailenin ferdisiniz ve Ailemize yeni katılan sizi tanımak isteriz.

Her Ailede olduğu gibi bizde de kurallar var lütfen kendinizi tanıttıktan sonra Ailedeki KURALLARA 1 dakikanızı Ayırarak göz Atınız.

Not: Ailenin eski fertleri sizde kendinizi Tanıtın :)

Tam Bftr yakışır hareket;)

herkese selamlar arkadaşlar. ben 25 yaşındayım izmirde yaşıyorum uzun zamandır bu sporla aralıklarla da olsa ilgileniyorum. boyum 184 kilom 75 . amacım ileri yaşlarda da fit bi vücuda sahip olup asla göbekli bi amcaya dönüşmemek :)) siteye bi arkadaşın tavsiyesiyle ilk başladığım zamanlarda üye olmuştum ve çok uzun süredir girmiyordum. gördüm ki bu süre içinde çok daha gelişmiş bundan böyle sıkı takipçisi olarak hep aranızdayım. herkese sağlıklı bir yaşam diliyorum...

• Like
Reactions: Azi
Merhaba arkadaşlar 39 yaşındayım ve Adana da ikamet ediyorum.Spor hayatımı Taekwondocu olarak devam ettirmekteyken içimde hep uhde olan bu spora yaklaşık 4 yıl önce başladım.Aralarda iş hayatımda fırsat olamamasından dolayı aralar vermiş olsamda çalışırken aldığım mutluluktan dolayı devam ettirmeye kararlıyım.Ayrıca sitenizden bilgi birikimi olarak çok faydalandığımıda belirtmekte fayda görüyorum.Teşekkür ederim.

• Like
Merhaba arkadaşlar. İsmim Doruk, 20 yaşında üniversite öğrencisiyim. 1.88 boyunda 85 kiloyum. Yaklaşık 1 senedir forumla haşırneşirim. Geçtiğimiz sene 3 ay kadar vg yaptım, yaklaşık 1 senelik aradan sonra 2.5 aydır aralıksız yapıyorum. Bu spordan beklentim fit bir fiziğe sahip olmak, birazda kalınlaşmak. Sporun her türünü ama özellikle futbolu çok seviyorum ve nickimdende anlaşılacağı gibi sıkı bir starwars hayranıyım:)

Son düzenleme:
  • Like
Herkese meraba...Adım Özer.17 yaşındayım İzmir'de oturuyorum.1 75 boyunda 52 kilodayım.bu spora 1 yıl önce kışın başladım.2 ay spor salonuna gittim..yaz gelince de her gün yüzdüm ve sonuç olarak güzel sırtım ve fiziğim var.ama ön kısım yapılı durmadığı için tekrar başlamaya karar verdim.şuan flexor hocamın verdiği programları uyguluyorum.Teşekkürler BFTR :)

• Like
Herkese merhaba. Ben 17 yaşındayım ve 3-4 ay boyunca bu sporu yaptım fakat talihsiz bir şekilde sakatlanınca çok sevdiğim body buildingten ayrılmak zorunda kaldım. İnşallah bu yaz tekrar başlıyorum. Sakatlığım geçti gibi. Bir daha da sakatlık ve başka nedenler olmazsa hayatım boyunca devam etmeyi düşünüyorum. İlerde de POLİS olmak istiyorum. Yunus polis olabilir :) Bodybuilder Dolphin Police :D

• Like
slm

izmirden...
30 yasındayım aktif spor ve vücut geliştirme ile uğraşmak hoşuma gidiyor 1.68 boy ve 70 kg..

modifiye araç ve hız 1. tutkum zaten nickten anlayan anlarr..

• Like
Merhaba Arkadaşlar ismim Burak 23 yaşındayım.İstanbulda yaşıyorum.Vücut geliştirme sporuna merakım büyüme çağımdan itibaren oluşmaya başladı.Askerden gelir gelmez de soluğu spor salonunda aldım.Bu sporda yeniyimbir buçuk aydır vg yapıyorum.Ama şimdiden aramızda duygusal bir bağ oluşmaya başladı diyebilirim :) Bırakmayı asla düşünmüyorum.
Kesinlikle vücut geliştirmenin sadece bir spor olmadığına bir yaşam tarzı olduğuna inanıyorum.Uykumu beslenmemi her zaman bu düzene göre ayarlamaya çalışıyorum.
Forumu takip etmediğim gün hemen hemen yok gibi.Ve gerçekten çok güzel bilgiler edindim.Özellikle Flexor Hocamızı dikkatle takip ediyorum.Bu faydalı forumda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler....

merhaba ben ferit sivasta maden mnuhendisliği okumaktayım. 198 boyunda 102 kiloyum yaklasık 2 yıl basket oynadım sonra 7 yıl hiç spor yapmadım, hantal vucudu aktif hale getirmek içinde kickboxa basladım yaklasık 7 8 aydır yapmaktayım , 2 aylık bir body calısmam oldu, ara ara kick box salonunda kilolarla calısmaktayım, bu siteyi ggoogle dan buldum, vücut geliştirme ile uzun zmandır ilgilenmekteyım

• Like
Hoşbulduk hocam,dediğiniz gibi diğer arkadaşların da bilgilerinden faydalanmaya çalışıcam.Forumu yakından takip ediyorum her geçen gün bilgilerimi artırıyorum ve vg sporu hakkında bilgi sahibi olmak çok hoşuma gidiyor.Bu işi severek yapıyorum :)
Saygılar....

Merhaba, Ben Arda, 23 yaşımdayım ve 2 senedir bu sporla ilgileniyorum. Böyle bir hobi edindiğim için mutuyum, kendi sağlığım ve estetiğim için emek ve zaman sarfetmek kendime olan saygımı arttırıyor. Ayrıca bodyforumtr üyelerinin sağlıklı yaşama ve bilinçlenme çabalarından ötürü buradaki sohbeti kaliteli buluyorum ve kendimizi ayrıcalıklı olarak görüyorum. :)

• Like
MerhabaLar .Ben ERSEN .Yaş 18 Kütahyalıyım. 1 senedir bodybuilding çalışıyorum ve Mutluyum . Kesinlikle Bu işin sırrı SABIR .thums:

• Like
Merhaba ben Orkun, 19 yaşındayım ve İstanbul'da oturuyorum. Vg'ye daha yeni başladım. Aslında başlamada öncelikli hedefim kilo alarak belli bir sınıra gelebilmek. Daha sonra da kaldığım yerden kas olarak ağırlık kazanmaya devam etmek. Tüm arkadaşlara (ve bana) sabır ve başarılar.

• Like
Selamlar...

1979 doğumluyum.. Makina Teknikeriyim...

Body building ile uğraşmaktan keyif alıyorum.

• Like
Selamlar. Yaşım 18. Erzincan'da Hukuk okuyorum. Kilo vermeden kas kütlesini artırıp ayı gibi olmaya çalışıyorum ama program bulamadım :) Olsun çok sevdim bu forumu!
Herkese sevgiler, saygılar.

• Like
Selamlar, adım Fatih. Daha önce 2 ay spor salonuna gitmiştim vg amacıyla. O zamanlar çok az şey biliyordum ve beslenme hakkında hiç bir fikrim yoktu. Site sayesinde oldukça bilgilendim. Önümüzdeki günlerde tekrar spor salonuna yazılacağım inşallah. Aydın/Nazilli de ikamet etmekteyim. Yas:17. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum xD

• Like
Back
Yukarı