TANIŞALIM KAYNAŞALIM (Kendinizi Tanıtın)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Adım ömer 18 yasindayim 186 boyum var 4 yildir voleybol oynuyorum 5 aydir da fitnessa gidiyorum su hareketleri duzgun yapcam diye 1 aydir agirlik artirmaya korkuyorum

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merhaba ben vg sporunu nerdeyse 10 yaşımdan beri okuyup inceleyip analiz eden bu spora arnold sayesinde başlayan ve şuanda 20 yaşında üniversiteliyim 1.5 yılır bu sporla uğraşıyorum arkadaşlarımı çalıştırıyor ve onlara tavsiyeler veriyorum şuana kadarda benle partner olan herkes çok memnun bu siteyede bilmediğim şeyleri öğrenmeye geldim sanırsam kendimi çok övdüm :)

Ben kalıcı dost arıyorum panpa ') dertlesiriz yeri gelir olur işte varsa 18 yaşındayım 05343730306 watsap ama hayırlı günler

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İsmim oğuzhan 23 yaşındayım istanbulda oturuyorum. VG'ye sıgarayı bırakarak motivasyon olması için başladım. 4. ayıma girdim. Düzenli beslenme disiplinli bir şekide sporumu yapıyorum. Amacım Scott Herman gibi bir vücut yapmak. 84 kg 183 boyundayım.

Adım furkan 21 yaşındayım..samsunda oturuyorum..boy 177 kilo 57..daha önce 6 yıl masa tenisi geçmişim var..fitnessta 4. ayıma girdim..amacım atletik fizik kategorisinde yarışacak vücut yapmak..

Adım Mert Can, 16 bitti bitecek. 3 Aydır salona gidiyorum ve 6 aydır aktif olarak yürüyorum günlük min. 10km, spor olduğu günler 16km. 85 Kilodan 66 kiloya düştüm ve devam ediyorum. Amacım estetik ve sixpack li bir vücuda sahip olabilmek, sağlıklı yaşayabilmek. Yağ oranım %7-8 e düşürdüğümde diyeti bırakıp hacim kazanmak için yemeği arttıracağım. Aranızda olabilmek harika :)

Adim Ali Manisadayim fitnessi güçlenmek hizlanmak için yapiyorum hayalim cok iyi bir dövüşçü olmak tavsiyeleri beklerim arkadaşlar

Merhaba ben Mecit. Mersinliyim, yaş 30.Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi Antrenörlük mezunuyum.Şuan adıyamanda gençlik spor da çalışıyorum. 2008den beri fitness la uğraşıyorm. Antrenörlük yapıyorum.Fitness haricinde tenis yüzme oryantiring atletizmle de uğraşan biriyim. Sorunuz olursa buradan yada özelden yazabilirsiniz

G3121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dilara D.
Memleket İzmir - Karşıyaka iş gereği gurbet ellerde .
24 yaşında 25 olma yolunda
Sağlık sektöründe çalışmakta
Spor,bol bol gezmek,bitkiler,baharatlar,alternatif tıp,mutfak yoğun ilgi alanı.
Kasmayan,kastırmayan basit bir insan evladı olur kendisi:)))

İstanbul beylikdüzündeyim gym partneri arayan varsa beraber antreman yapabiliriz yaş 20

HTC U Ultra cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı