Tam Olarak Fitness'a Başlayacağım Yardımınız Gerekli.

Merhaba abilerim kardeşlerim, artık kesin bir karar aldım Fitness'a başlayacağım ama bazı sorunlar var (Fazla kilo Kısıtlı vakit). Öğrenciyim bu yüzden salona günlük en fazla 1-1.5 saat ayirabilirim. Allah'a şükür durumum olduğu için evde ekipman alacağım ama evde sıkılır bırakırım düşüncesi ile sadece salona gitmedigimde yapabileceğim şeyler alacağım (Kum torbası ve dambıl seti). Yani uzun lafın kısası bunları kesinlikle yapacağım mükemmel bir vücut yapmak istiyorum 6 ayda karın kaslarının belli olmasını Istiyorum sizler uzmansiniz ne yapayım yardimci olursaniz sevirim.

Vücudum:
ddb048a86fa402345461d279edf7c361.jpg

28453f900cd9d8b10f96e66cbf48fc62.jpg

aedff37fcfad36334c58cb43d58b6423.jpg

aee30554652b3c38323a7ef6d15a0f28.jpg

Not: Protein tozu hakkında bilgide verirseniz sevinirim.

Yaşım 16 boy 180-182 kilo 77-82 arasında şimdiden vaktinizi çaldığım için ozurdilerim ve benimle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Yağ oranı fazla hem salonda hem evde çalışırsan iyi olursun kardiyoyla başla salonda ağırlıkta çalış iyi bir proramla iyi yere gelir vücudun

Yağ oranı fazla hem salonda hem evde çalışırsan iyi olursun kardiyoyla başla salonda ağırlıkta çalış iyi bir proramla iyi yere gelir vücudun
Zaten çalışacağım ama vicudumun kalın olmasını istiyorum onu nasıl ayarlarim?

ONU fotoğrafta göbek belli olsun diye fazla gerildim.

dostum ilk önce yağ oranını düşüreceksin. salona gideceksen salona git evde yapacaksan evde yap buna bir karar ver. Salona gideceksen hoca falan olacak tamam da bazı hocalar bilgisiz oluyor. Biraz bir şeyleri araştırman lazım. Salona gidersen eve ağırlık almaya gerek yok. Evde veya bodrumda şöyle bir odalık yerin varsa evde çalışmak istiyorsan alacağın şeyler şunlar olmalı: squat rack, bench sehpası, döküm ağırlık(sahibinden comda kilosu 3 liraya satanlar var), barfiks çekmek için bar. Ancak evde çalışırsan makine olmasdığı için temel egzersizleri yapacaksın overhead press, bench press squat, deadlift ilk önce çok hafif kilolarla hareketi öğren videonu falan çek bak nasıl yaptığına. Evde vakitten tasarruf edersin ancak ilk başta baya bir para harcarsın. Salonda fazla durmana gerek yok 45-60 dk yeterli zaten antrenman için. postür için esnetme yapacaksın.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dostum ilk önce yağ oranını düşüreceksin. salona gideceksen salona git evde yapacaksan evde yap buna bir karar ver. Salona gideceksen hoca falan olacak tamam da bazı hocalar bilgisiz oluyor. Biraz bir şeyleri araştırman lazım. Salona gidersen eve ağırlık almaya gerek yok. Evde veya bodrumda şöyle bir odalık yerin varsa evde çalışmak istiyorsan alacağın şeyler şunlar olmalı: squat rack, bench sehpası, döküm ağırlık(sahibinden comda kilosu 3 liraya satanlar var), barfiks çekmek için bar. Ancak evde çalışırsan makine olmasdığı için temel egzersizleri yapacaksın overhead press, bench press squat, deadlift ilk önce çok hafif kilolarla hareketi öğren videonu falan çek bak nasıl yaptığına. Evde vakitten tasarruf edersin ancak ilk başta baya bir para harcarsın. Salonda fazla durmana gerek yok 45-60 dk yeterli zaten antrenman için. postür için esnetme yapacaksın.

Teşekkürler eve birsey almaya gerek yoksa o parayi cebimemi atayım yoksa alınacak şeyler varmi? Protein tozu , bar v.s?

Bence ağırlık antrenmanlari sonrası hit cardiyo yeterli olur alıstiktan sonra da low carb diyetini uygula derim 9 ayda 20 kg verdim ben diyeti sürekli bozmasam çok daha iyi duruma gelirdim ama maksat düzenli yapmak kendine düzenli yapabilcegin bir diyet oluştur sağlıklı beslen antrenmanlarda buna yardimci olur başarılar diliyorum

dondurma sever tarafından gönderildi

Bence ağırlık antrenmanlari sonrası hit cardiyo yeterli olur alıstiktan sonra da low carb diyetini uygula derim 9 ayda 20 kg verdim ben diyeti sürekli bozmasam çok daha iyi duruma gelirdim ama maksat düzenli yapmak kendine düzenli yapabilcegin bir diyet oluştur sağlıklı beslen antrenmanlarda buna yardimci olur başarılar diliyorum

dondurma sever tarafından gönderildi
helal olsun bro güzel ve bilinçli yapmışsın.

Kardeşim cardiyo ile başla en az 3 ay. ekmeği tatlıyı çikolatayı hayatından çıkar. Günde en az 30 dk koş. Hemen karamsarlığa düşme sonucu hemen görmeye bilirsin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kardeşim cardiyo ile başla en az 3 ay. ekmeği tatlıyı çikolatayı hayatından çıkar. Günde en az 30 dk koş. Hemen karamsarlığa düşme sonucu hemen görmeye bilirsin.

Sabah 2 dilim Çavdar ekmeği 2 yumurta (haslanmış) 150gr peynir yarım dom.

Back
Yukarı