cihantariman
Üye
Merhaba Arkadaşlar,
Forumda yeniyim. Tüm günümü forumda geçiriyorum diyebilirim. Çok faydalı bilgiler edindim sayenizde. Benim boyum 181 cm . kilom 102
Yağ oranımı hesaplamadım ama bayağı yüksektir. %25 in üzeridir herhalde. Masa başı olarak çalıştığım için gün içinde pek fazla hareket etmiyorum. 4 sene önce fit bir vucudum varken şu an tam anlamıyla yağ çuvalına döndüm. Daha önce V.G geçmişim var. 6 yıl ara vere vere v.g yaptım . Ama 4 senedir hiçbirşey yapmıyorum (yemek yemekten başka
) Gün içerisinde ne bulursam yiyorum. Sabah açma , börek , poğaça . Öğlen iş yerinde ne yemek çıkarsa , akşam üzeride evde ne bulursam yiyorum. Hergün kesin çikolata yiyorum. Son aynaya baktığımda artık buna dur demenin zamanı geldi diye düşünüyorum. Öncelikle vucudumdaki bu yağlardan kurtulmam lazım. Spor salonuna gitmeye vaktim yok malesef. (bebek var hayat ona göre şekilleniyor) Ama eve küçük bir homegym kurmayı düşünüyorum. Dumble sehpa vs almayı düşünüyorum. Hayatımda bu kadar yağlı olmadığım için tam anlamıyla nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum. Nereden başlamalıyım sizce ? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çok sağolun ...
Forumda yeniyim. Tüm günümü forumda geçiriyorum diyebilirim. Çok faydalı bilgiler edindim sayenizde. Benim boyum 181 cm . kilom 102
Yağ oranımı hesaplamadım ama bayağı yüksektir. %25 in üzeridir herhalde. Masa başı olarak çalıştığım için gün içinde pek fazla hareket etmiyorum. 4 sene önce fit bir vucudum varken şu an tam anlamıyla yağ çuvalına döndüm. Daha önce V.G geçmişim var. 6 yıl ara vere vere v.g yaptım . Ama 4 senedir hiçbirşey yapmıyorum (yemek yemekten başka