T-Bar Rowmu Yoksa Bent Over Rowmu

Ikisi de ayni

Yani, 2 si de ayni bolgeye vuruyor. Eger bentover i bar ile yaparsan.

İkisini aynı antremanda yapma, büyük oranda birbiriyle aynı sayılır 2 hareket,

Fakat bent over rowda daha çok kas devreye girer + denge kurmak için de çaba harcarsın bent over daha verimli bence ama hep aynı hareketi yaparak verim alamayacağımız için ikisini değiştir arada

Sormak istediğim birşey var cabble row yaparken (yni kürek çekerken) belime ağrı giriyor 40 kg ile 3 set 8 tekrar yapıyorum. Sırt ile kalça arama giriyor ağrı. Bu hareket yerine kullanabilceğim alternatif harekte varmı?

agırlıkları düsürmeyi deneyerek yap

Sormak istediğim birşey var cabble row yaparken (yni kürek çekerken) belime ağrı giriyor 40 kg ile 3 set 8 tekrar yapıyorum. Sırt ile kalça arama giriyor ağrı. Bu hareket yerine kullanabilceğim alternatif harekte varmı?

Hareketi yanlis yapiyor olabilirsiniz.

Yerine bu konudaki 2 hareketten birini yapabilirsiniz :)

Gerçekten kürek çeker gibi yapıyorsan belde ağrı oluşturur uzun vadede o hareket.Sırtı dümdüz tutup nizami bir şekilde yaparsan ağrı olmayacağını düşünüyorum.Alışana kadar arkada bir kişi durup diziyle geri gelmeni engelleyebilir.İleri de gitmemen lazım tabi :)

Back
Yukarı