mukeat
Üye
Merhaba ben Ahmet 1987 doğumluyum, 1.72 cm boyundayım (yaklaşık 15 yıldır evvelinde kiloluydum arada 20 kg varan kilo verme deneyimlerim olsa da başarısız oldum neticede tüp mide ameliyatı oldum). Nisan 2017 tarihinde tüp mide ameliyatı oldum. 128 KG civarı girdiğim ameliyat sonrası Şubat 2018 sonu itibariyle 77.2 KG olarak 50 KG verdim. Haziran 2017'de Ağırlık kaldırma yoğunluklu daha az kardiyo içeren spor salonunda çalışmam var. Programları çoğu kez uysam da haftada 3-4 kez spor salonuna gitmekteyim. Maalesef karın bölgesini biraz ihmal ettim son dönemde ise yeniden ağırlık veriyorum. Kilo verme hızımda beklenildiği gibi düşüyor lakin ben süreci tamamlayıp göbeği yok etmek istiyorum. Sanırım bunun için 65 KG seviyelerine inmeliyim (deri sarkması bir miktar var yaz dönemi abdominoplasti yaptırabilirim). Zayıflama süreci ile beraber fitness sürecim sürüyor sadece zayıflamak değil ortaya yakın bir kaslı vücutta hedefim toplamda bunun 3 yıldan fazla süreceği muhtemelde. Son dönem Intermittent Fasting kavramına ilgi duyuyorum. Ağustostan beri Whey Protein kullanıyorum (Tüp mide ameliyatının bir sonucu olarak gıda alımı oldukça sınırlıdır bu sebeple protein tozu kullanıyorum). Yüzme hiç bilmiyorum da yeni kursuna başladım.
Öncelikle saygı değer arkadaşlar. Özellikle tüp mide geçmişi olanlar olmak üzere obezite seviyesinden kilo vererek ideal kiloya ilerleyen ve bunu başarmış olanlar. Kas gelişimini buna paralel şekillendire bilenler ve Intermittent Fasting, deri sarkması (deri kremlerinin bazılarını kullanıyorum alternatif tavsiyelere açığım) konularında fikirleri olanların fikirlerini isterim. Teşekkürler herkese sağlıklı sporlar.
Öncelikle saygı değer arkadaşlar. Özellikle tüp mide geçmişi olanlar olmak üzere obezite seviyesinden kilo vererek ideal kiloya ilerleyen ve bunu başarmış olanlar. Kas gelişimini buna paralel şekillendire bilenler ve Intermittent Fasting, deri sarkması (deri kremlerinin bazılarını kullanıyorum alternatif tavsiyelere açığım) konularında fikirleri olanların fikirlerini isterim. Teşekkürler herkese sağlıklı sporlar.