tüm hareketlerin nizami yapılışı

Nexima01

Üye
evet arkadaşlar hepimizin sorunudur bu. bu yüzden böyle bi konu açtım.

bodybuilding.comda hepsinin videoları var tek tek ama ingilizce olduğu için anlamak epey zor. bizde belki moderator arkadaşlarında yardımıyla burada güzel bi konu oluşturabiliriz . madde madde detaylı. izin olursa tabii. böylece yeni başlayanlar boşa gidip gelmemiş olur salona

özellikle yeni baslayanlarin cok rahat faydalanabilicekleri bir sayfa.hem hareketlerin yapilisi hemde ne ise yaradigi konusunda yardimci olabilir.

Exercise Encyclopedia » Videos » CoopersGuns Health, Fitness & BodyBuilding

..
Sayfa güzelmiş ancak bu sayfadada açıklamalar yabancı dilde. bilmiyorum değil ama Türkçe açıklamalarını yapsak daha iyi olmaz mı? Her ne kadar çevirebilsende zaten bitirici noktasını yazmıyorlar.
örnek vermek gerekirse *** gibi kaldırıp indiriyor görüyor musun?

http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/triceps/tricep-push-down-bar/

başlangıç olarak optimum ne kadar ağırlıkla başlanılabilineceğini de yazabiliriz mesela.
yararlı olacağını düşünüyorum.

örneğin barbell curlun nasıl en nizami şekilde yapılacağını inanır mısınız eksisözlükten okudum. şimdi ağırlıkları iyice düşürdüm orada anlatılan gibi yapıyorum.
en basit gibi gözüken hareketleri bile nizami şekilde yapmazsan istersen 10 yıl yap bu sporu. ki örnekleride mevcuttur.

Back
Yukarı